Okan Buruk'un hayali gerçek oluyor! Fransa'nın yıldız orta sahası sonunda ikna oldu. 7 milyon euroya imzayı attı geliyor

Okan Buruk'un hayali gerçek oluyor! Fransa'nın yıldız orta sahası sonunda ikna oldu. 7 milyon euroya imzayı attı geliyor

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Özellikle orta sahaya ek takviyede bulunmak isteyen sarı-kırmızılılar sonunda müjdeli haberi aldı. Taraftarlar bu transfer haberini duyunca heyecana boğuldu. Okan Buruk'un hayali gerçek oluyor! Fransa'nın yıldız orta sahası sonunda ikna oldu. 7 milyon euroya imzayı attı geliyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-kırmızılılarda transfer haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Uzun süredir orta saha için arayışta olan Aslan'dan sonunda müjdeli haber geldi. Okan Buruk'un hayali gerçek oluyor! Fransa'nın yıldız orta sahası sonunda ikna oldu. 7 milyon euroya imzayı attı geliyor.

OKAN BURUK'UN HAYALİ GERÇEK OLUYOR

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk'un yönetiminde transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılarda transfer bombaları üst üste geliyor. Gelen son dakika transfer haberi taraftarları heyecana boğuldu. Fotomaç'ta yer alan habere göre Galatasaray, Adrien Rabiot transferinde mutlu sona ulaştı. Cimbom Fransız oyuncu için şartlarını zorlarken flaş bir teklif yaptı.

yeni-proje-2024-08-02t112142-506.jpg

FRANSA'NIN YILDIZ ORTA SAHASI SONUNDA İKNA OLDU! 7 MİLYON EUROYA İMZAYI ATTI GELİYOR

Galatasaray'da merakla beklenen orta saha transferinde görüşmeler devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekibin listesinin başında ise Adrien Rabiot yer alıyor. Juventus'tan ayrılan ve bonservisi elinde olan 29 yaşındaki oyuncu, Avrupa'da da transferin gözdesi konumunda. Galatasaray, önemli kulüplerle görüşme halinde olan Rabiot için tüm şartları zorluyor. Yıldız oyuncuya yıllık 7 milyon euro+imza parası içeren bir teklif sunuldu.

yeni-proje-2024-08-02t112152-482.jpg

İngiltere ve İtalya'dan ciddi talipleri olan yıldız oyuncu, Galatasaray'ın teklifi düşünmek için süre istedi. Pazarlıklarda kapıyı yıllık 10 milyon euro'dan açan Fransız orta sahanın bu rakamı biraz aşağı çekmeye hazır olduğu bildirildi. İmza parası olarak da 8 milyon euro talep eden yıldız oyuncuya yeşil ışık yakıldı. Toulouse ve PSG formaları giyen Adrien Rabiot, 2019'da Juventus'a imza attı. Tecrübeli oyuncu, İtalyan ekibinde 5 yılda 212 maça çıktı. 22 kez ağları sarsarken; 15 de asist yaptı. Kariyerinde ise 452 maçta 47 gol, 32 asisti var.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN