2 kızıyla birlikte bir annenin ve bir erkeğin cesetleri parçalara bölünmüş şekilde bulunmuştu! Cani her şeyi itiraf etti

2 kızıyla birlikte bir annenin ve bir erkeğin cesetleri parçalara bölünmüş şekilde bulunmuştu! Cani her şeyi itiraf etti

İzmir'de dini nikah ile birlikte yaşadığı kadını, 2 kızını ve kızlardan birinin erkek arkadaşını öldüren cani her şeyi itiraf etti. Cani vahşetin ardından cesetleri 160 parçaya bölüp derin dondurucuda saklamış!

Kadın cinayetleri verilen cezaların caydırıcı olmaması sebebiyle engellenemiyor. Türkiye'nin kanını donduran cinayet İzmir'in Bayraklı ilçesinde yaşanmıştı. Cani S.H. hakkında açılan davada karar verildi. S.H. "tasarlayarak canavarca hisle veya eziyet çektirerek 3 kadına karşı kasten öldürme" ve "tasarlayarak canavarca hisle veya eziyet çektirerek kasten öldürme" suçlarından 4 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. S.H. mahkemede suçlarını teker teker itiraf etti.

İzmir 3. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki ilk duruşmaya, tutuklu sanık S.H., tutuksuz sanık M.A. ile taraf avukatları katıldı. Mahkeme başkanı sanığa hakkında hazırlanan iddianameyi okudu. Daha sonra tercüman eşliğinde ifadesi alınan sanık S.H., cinayetleri işlediğini kabul etti.

4-turkmen-cinayetinin-suphelisi-tutuklandi-2-yenicag-001.webp

TELEFONUNA SES KAYDI ALAN GİZLİ PROGRAM YÜKLEMİŞ

Maktul G.H.'nın (54) dini nikahlı eşi olduğunu ve ilişkilerinin bir dönem bozulduğunu, şüphelenip telefonuna gizli bir ses kaydı alan program yüklediğini anlatan S.H., "Ben Çeşme'de çalışırken salı günleri evimizde buluşuyorduk. Ben o uyurken telefonunu alarak programdan kimlerle konuştuğunu dinliyordum. Önce kabul etmedi ama ses kaydını açtım ve benden özür diledi. 'Bir daha böyle bir şey yapmayacağım' dedi ve affettim. Sonra her şey yoluna girdi ama bir süre sonra yine şüphelerim başladı yine program yükledim. Programı kurduktan 2 ay sonra yine başka biriyle konuşmalarını tespit ettim." ifadelerini kullandı. Olay günü bu nedenle tartıştıklarını, alkol aldığını belirten S.H., suçunu itiraf etti.

screenshot-1.jpg

BERAATİNİ İSTEDİ

Olaydan haberi olduğu, ancak güvenlik güçlerine bildirmediği iddiasıyla yargılanan tutuksuz sanık M.A. da S.H. ile Çeşme'de inşaatta çalıştığını, olaydan haberi olmadığını ve polislerin S.H.'i sorması üzerine yerini gösterdiğini belirterek beraatini istedi.

Cumhuriyet savcısı, mütalaasının hazır olduğunu belirterek, sanık S.H.'in iddianamede istendiği gibi "tasarlayarak canavarca hisle veya eziyet çektirerek 3 kadına karşı kasten öldürme" ve "tasarlayarak canavarca hisle veya eziyet çektirerek kasten öldürme" suçlarından 4 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılmasını talep etti. Savcı, diğer sanığın ise beraatine karar verilmesini istedi. Sanık M.A'nın beraatine karar verildi.

Sanık S.H. hakkında, her maktule yönelik ayrı ayrı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası kararı verildi, cezada indirim uygulanmadı.

NE OLMUŞTU?

Bayraklı ilçesinde 18 Haziran 2023'te bir eve giden polis ekipleri, derin dondurucu ve buzdolabında vücut bütünlükleri bozulduğu tespit edilen Türkmenistan uyruklu anne G.H., kızları L.G. (30) ve L.G. (28) ile R.K.'a ait cesetleri bulmuştu. Gizlendiği Çeşme'de yakalanan şüpheli S.H. tutuklanmıştı.

666666.jpg

160 PARÇAYA BÖLDÜ

S.H.'in 10 yıldır birlikte yaşadığı sevgilisini, iki kızını ve o kızlardan birinin erkek arkadaşını katledip, cesetlerini parçalayıp derin dondurucuya koyduğu ortaya çıkmıştı. S.H.'in öldürdüğü 4 kişiyi 160 parçaya böldüğü öğrenilmişti. S.H.'in, öldürdüğü kadınları derin dondurucuya, erkeği ise buzdolabına koyduğu belirlenmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN