Epic Games Store bu oyunu ücretsiz veriyor!

Epic Games Store bu oyunu ücretsiz veriyor!

Epic Games Store, her hafta oyuncularına sunduğu ücretsiz oyunlarla güzellikler yapmaya devam ediyor! Şimdi de bu oyun ücretsiz oluyor...

Steam'e rakip olarak sunduğu hediye oyun kampanyalarıyla adından sıkça söz ettiren Epic Games Store, bugüne kadar milyonlarca kullanıcıyı platformuna çekmeyi başardı. Her hafta düzenli olarak kullanıcılarına ücretsiz oyun fırsatları sunan platform, bu haftaki oyunlarını da açıkladı.

EPIC GAMES'İN BU HAFTAKİ ÜCRETSİZ OYUNU BELLİ OLDU

Epic Games Store, bu hafta Moving Out isimli oyunu ücretsiz olarak sunacak. SMG Studio & Devm Games iş birliğiyle geliştirilen ve Team17 tarafından yayımlanan bu eğlenceli oyunda, oyuncular bir eşya taşıma teknisyeni olarak çeşitli taşıma işlerini gerçekleştirecek. Packmore kasabası boyunca ilerleyerek taşıma görevlerini yerine getirirken, oyunu dilerseniz tek başınıza dilerseniz eşli modda arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz.

ucretsiz-oyun.jpg

MOVING OUT ÜCRETSİZ NE ZAMAN SUNULACAK?

Moving Out, 24 Ekim - 31 Ekim tarihleri arasında Epic Games Store üzerinden ücretsiz olarak alınabilecek. Bu süre zarfında oyunu kütüphanenize eklediğiniz takdirde, kalıcı olarak sizin olacak. Ayrıca şu anda Invincible Presents: Atom Eve ve Kardboard Kings isimli oyunların da ücretsiz olarak sunuluyor.

EPIC GAMES'TEN ÜCRETSİZ OYUNLAR NASIL ALINIR?

Epic Games Store üzerinden ücretsiz oyunları almak oldukça basit. Öncelikle Epic Games Store internet sitesine giriş yapmanız gerekiyor. Ardından almak istediğiniz oyunun sayfasına gidip "Yükle" butonuna tıklayarak oyunu kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Oyunları alabilmek için Epic Games hesabınızla giriş yapmanız gerekmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN