Samsunspor beraberliği sonrasında Fenerbahçe'de büyük deprem! 'İkisinden biri kesin gidecek'

Samsunspor beraberliği sonrasında Fenerbahçe'de büyük deprem! 'İkisinden biri kesin gidecek'

Samsunspor karşılaşmasından bir puanla ayrılan Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Kanarya'da Mourinho'nun geleceği tartışma konusu oldu.

Trendyol Süper Lig'in 9. hafta karşılaşmasında dün akşam Samsunspor'un konuğu olan Fenerbahçe, rakibiyle 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yarışında ağır yara aldı. Sezona mutlak şampiyonluk hedefiyle başlayan sarı-lacivertli ekip, lider Galatasaray'ın 8 puan gerisine düştü.

Şampiyonluk yarışında Samsunspor deplasmanında ağır hasar alan Fenerbahçe'de Jose Mourinho'nun performansı tartışma yarattı. Portekizli teknik adam, zorluk seviyesi yüksek karşılaşmalarda vasat bir görüntü ortaya koyarken bu performansıyla hedef tahtası haline geldi.

Samsunspor karşılaşması hakkında değerlendirmelerde bulunan gazeteci Serdar Ali Çelikler, sarı-lacivertli ekibin şampiyonluk oranının yüzde 5 olduğunu sürdü.

Çelikler, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Fenerbahçe'nin şampiyon olma ihtimali %5 falan. O yüzden Ali Koç’un istifa etmesi doğru bir karardır. Ben ne yapayım Mourinho’yu getirdim diyorsa da oturup tazminatta anlaşsınlar. Hoca da yavaş yavaş Al-Qadsiah’a şeyi kırsın. Çünkü bununla olmayacak…"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN