Jennifer Lawrence ikinci kez anne oluyor

Jennifer Lawrence ikinci kez anne oluyor

Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence ve eşi Cooke Maroney, ikinci bebeklerinin yolunda olduğunu duyurdu. Çiftin 2019'dan beri evlilikleri ve 2 yaşında bir oğulları bulunuyor.

Hollywood'un sevilen isimlerinden Jennifer Lawrence, ikinci kez anne olmaya hazırlanıyor. 34 yaşındaki oyuncu, eşi Cooke Maroney ile birlikte Los Angeles'ta görüntülenirken, hamileliğiyle ilgili ilk sinyalleri verdi. Belirginleşen karnıyla objektiflere takılan Lawrence'ın mutlu haberi, hayranlarını heyecanlandırdı.

Çift, 2019'dan beri evli ve 2 yaşında Cy adında bir oğulları var.

Açlık Oyunları’nın yıldızı, daha önce iş ve ebeveynlik arasında kurduğu denge yüzünden yaşadığı suçluluğu "Actors on Actors" röportajında şu sözlerle ifade etmişti:

"Anne olduğum her gün kendimi berbat hissediyorum. Suçluluk duyuyorum. Onunla oynuyorum ve 'Bunu yapmak istiyor mu? Dışarıda mı olmalıyız?' diye düşünüyorum. Dışarıdayız ve ben “Ya üşürse? Ya hastalanırsa? İçeride mi olmalıyız? Bu yeterli mi? Bu beynini yeterince geliştiriyor mu” diye düşünüyorum"

Oscar ödüllü oyuncu daha sonra bir aile kurmanın "dünyadaki en korkutucu şey" olduğunu itiraf etti.

İlk doğumundan sonra Lawrence şu ifadeleri kullanmıştı:

"Doğum yaptığım sabahın ertesinde, sanki tüm hayatım yeniden başlamış gibi hissettim. Sanki, hayatımın ilk günü gibi. Sadece baktım. Çok aşıktım. Ayrıca her yerdeki tüm bebeklere aşık oldum. Yenidoğanlar çok şaşırtıcı. Bunlar pembe, tombul, kırılgan küçük kahramanlar.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN