İslam Memiş bekleyin dedi ve tarih verdi: Altın 4.500 TL'ye yükselecek

İslam Memiş bekleyin dedi ve tarih verdi: Altın 4.500 TL'ye yükselecek

Finans Uzmanı İslam Memiş tarih vererek açıkladı: Altın, 4.500 TL'ye yükselecek, bekleyin...

Altın ve para piyasalarının tanınmış ismi İslam Memiş, gram altın fiyatlarıyla ilgili yeni tahminlerini YouTube kanalında paylaştı. Altın yatırımcıları için önemli değerlendirmelerde bulunan Memiş, gram altındaki yükselişin süreceğini ve yeni rekorların kapıda olduğunu belirtti. Altın yatırımı yapmayı düşünenler için kritik bir zaman diliminde olduğumuzu vurgulayan uzman, 2025 yılına dair beklentilerini güncelledi. Peki, 2025'te gram altın fiyatları ne kadar olacak?

GRAM ALTINDA YÜKSELİŞ DEVAM EDİYOR: 2025 TAHMİNİ

8 gün sonra hazır olun... Altında 1 Temmuz için tarih verildi: O rakama kuyumcular bile inanmayacak

İslam Memiş, gram altın fiyatlarının yükselişine dikkat çekerek, yatırımcılar için hala uygun fırsatların bulunduğunu belirtti. 2025 yılına dair beklentilerini açıklayan Memiş, gram altının 4.500 TL seviyelerine ulaşacağını öngörüyor. Altın piyasasındaki bu yükseliş eğiliminin, yatırımcılar için cazip bir fırsat sunduğunu söyleyen uzman, altın alımına yönelik önerilerini paylaştı.

GÜMÜŞ FİYATLARINDA DA ARTIŞ BEKLENİYOR

İslam Memiş, sadece altın değil, gümüş piyasasına dair de önemli öngörülerde bulundu. Gümüş fiyatlarının da artış trendinde olduğunu belirten Memiş, gram gümüş fiyatının haftayı 37,17 TL ile kapattığını, ons gümüşün ise 33,71 dolar seviyesinde olduğunu söyledi. Gümüşün altından destek alarak yükselmeye devam edeceğini ifade eden Memiş, 2025'te gram gümüşün 50 TL seviyelerine ulaşacağını tahmin ediyor.

YATIRIMCILAR İÇİN ALIM FIRSATI: ALTIN VE GÜMÜŞ RASYOSU DÜŞÜYOR

Fiyatlar düşünülenden daha fazla yükselecek' Fiyatlar bir yılın zirvesinde! ABD'li bankadan gümüş için yeni tahmin… - Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber

Altın ve gümüş yatırımı yapmayı düşünenler için de önemli uyarılarda bulunan İslam Memiş, altın-gümüş rasyosunun 80,73 seviyelerine kadar gerilediğini ve bunun bir alım fırsatı sunduğunu dile getirdi. Bu düşüşün devam edeceğini öngören uzman, yatırımcıların bu fırsatı değerlendirmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca, yıl sonuna kadar gram gümüşün 40 TL’yi bulabileceğini belirten Memiş, altın ve gümüşte alım için hala uygun dönemlerin yaşandığını ifade etti.

2025’TE ALTIN VE GÜMÜŞTE YENİ REKORLAR BEKLENİYOR

Hem altın hem de gümüş fiyatlarında yükselişin 2025 yılında devam edeceğini belirten İslam Memiş, gram altının 4.500 TL’ye, gram gümüşün ise 50 TL’ye ulaşmasını bekliyor. Yatırımcılar için bu yükselişler, önemli bir fırsat sunuyor. Bu nedenle altın ve gümüş yatırımını düşünenler için doğru zaman diliminde olduğumuzu belirten Memiş, uzun vadeli yatırımcıların dikkatli olması gerektiğini hatırlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN