Beşiktaş'ta 29 kişinin öldüğü gece kulübünde bilirkişi incelemesi

Beşiktaş'ta 29 kişinin öldüğü gece kulübünde bilirkişi incelemesi

Beşiktaş’taki gece kulübünde tadilat sırasında çıkan ve 29 kişinin ölümüne neden olan yangına ilişkin davada, bilirkişi heyeti bugün olay yerinde inceleme yaptı. Yangında hayatını kaybedenlerin yakınları, keşif çalışmasını gözyaşları içinde izledi.

Beşiktaş'ta 2 Nisan Salı günü 16 katlı bir binanın bodrum katında faaliyet gösteren gece kulübünde çıkan yangın, 29 kişinin hayatını kaybetmesine yol açmıştı.

Olayın ardından başlatılan yargılama süreci devam ederken, İstanbul 33. Ağır Ceza Mahkemesi, yangının yaşandığı gece kulübünde keşif yapılmasına karar verdi.

Beşiktaş'ta 29 kişinin öldüğü gece kulübü davası: Bilirkişi incelemesi yapıldı - 2

KEŞİF ÇALIŞMALARI BUGÜN YAPILDI

Keşif çalışmaları bugün sabah saat 10.00’da yangının meydana geldiği gece kulübünde başladı. Mahkeme heyeti, Olay Yeri İnceleme ekipleri ve itfaiye uzmanları eşliğinde detaylı incelemeler gerçekleştirdi. Ekipler, yangının çıkış noktası, bina içindeki acil çıkışların durumu, yangın söndürme sistemlerinin işleyişi ve olay anında yapılan müdahalelerle ilgili kanıtlar aradı.

Beşiktaş'ta 29 kişinin öldüğü gece kulübü davası: Bilirkişi incelemesi yapıldı - 3

İtfaiye ekipleri, binanın yangın söndürme sistemlerini ve yangının yayıldığı alanları inceledi. Uzmanlar, yangının başlangıç anı, hızla yayılmasının sebepleri ve yangın anında içeride bulunan kişilerin tahliye süreci hakkında bilgi topladı. Olay Yeri İnceleme ekibi ise hem yangının fiziksel izlerini hem de olası delilleri kayıt altına aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN