Ata Demirer'den THY'ye tepki: Memlekette zaten yeterince değersiz hissettiriliyoruz, ayıptır

Ata Demirer'den THY'ye tepki: Memlekette zaten yeterince değersiz hissettiriliyoruz, ayıptır

Komedyen Ata Demirer, uçağa bineceği sırada koltuk numarasının değiştirilmesine tepki gösterdi. Yaşadıklarını sosyal medya hesabından paylaşan Demirer, "Türk Hava Yolları'na şikayet olsun diye yazıyorum. Memlekette zaten yeterince değersiz hissettiriliyoruz, ayıptır" dedi.

Ata Demirer, uçağa biniş sırasında yaşadığı koltuk değişikliği nedeniyle havayolu şirketine tepki gösterdi. Havaalanına erken geldiğini ve kendisine F1 numaralı koltuğun verildiğini belirten Demirer, "Uçağa biniş kontrol noktasında 'F3 oldunuz' dediler. Neden diye sordum, 'Değişiklik oldu' dediler. Neyse, bindim, herkes mutlu, F1 koltuğu boş. Bir süre sonra tatlı bir isyan ettim, ardından 'F1'e geçin buyrun' dediler" ifadelerini kullandı.

Demirer sözlerine "Anlaşılan beklenen ağır abi yetişememiş uçağa, artık kimse? Çok ayıp. F1 meraklısı değilim ama ya o koltukları satma ya da böyle şeyler yapma. İnsanlara bunu yapmayın. Bu memlekette zaten yeterince değersiz hissettiriliyoruz, ayıptır. Tekrar edeyim, F1 falan umrumda değil, derdim sadece hakkım olanı almak ve başkalarının da hakkını alması" diye devam etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN