Aziz Yıldırım'dan Zico'ya sert yanıt! "Eski Brezilyalılarımıza tavsiyem..."

Aziz Yıldırım'dan Zico'ya sert yanıt! "Eski Brezilyalılarımıza tavsiyem..."

Fenerbahçe'nin efsane başkanı Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli ekibin eski teknik adamı Arthur Zico'nun kendisi hakkındaki açıklamalarına sert bir dille yanıt verdi.

Haziran ayında Fenerbahçe Spor Kulübü'nde yapılan başkanlık seçimini Ali Koç'a kaybeden sarı-lacivertli ekibin efsane başkanı Aziz Yıldırım, kendisini hedef alan açıklamalara imza atan Brezilyalı teknik adam Arthur Zico'ya sert bir dille yanıt verdi.

Zico'nun yalan söylediğini öne süren Yıldırım, açıklamasında şunları söyledi:

"Bir Youtube kanalında eski teknik direktörümüz Arthur Zico’nun, Sevilla maçımızın devre arasında o dönem kalecimiz olan Volkan Demirel’i oyundan çıkarması talimatı verdiğim yönünde yalan beyanı yer almaktadır.

Sevilla maçının devre arasında ben, Mahmut Uslu ve Neşet Yalçın, dönemin Uefa Başkanı Platini ve Genel Sekreter yardımcısı Infantino ile, Şampiyonlar Ligi’ndeki yayın gelirlerimizin arttırılması konusunda bir toplantı yapmakla meşguldük. Devre arasında soyunma odasına gitmedim, Zico’nun söz ettiği gibi bir müdahalem olmadı.

Böyle bir müdahalede bulunmuş olsaydım bunu açıkça, çekinmeden kamuoyuyla paylaşırdım. Maç bittikten sonra yönetici arkadaşlarımla birlikte soyunma odasına gittik. Zico’nun bu iddiasını 16 yıl sonra gündeme taşımasındaki amacı nedir? Daha çok etkileşim almak adına ismimi her verdikleri röportajda kullanmayı alışkanlık haline getiren eski Brezilyalılarımıza tavsiyem, bu huylarından ivedilikle vazgeçmeleridir. Bir gün gerekirse ben de kendileriyle ilgili yaşadıklarımı kamuoyuyla paylaştığım takdirde herkes tüm gerçekleri öğrenmiş olur. "

NE OLMUŞTU?

Kanarya'nın eski teknik adamı Zico, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda 2008 yılında Sevilla'ya karşı oynanan Şampiyonlar Ligi karşılaşması hakkında şunları söylemişti:

"Başkan Aziz Yıldırım, devre arasında Volkan Demirel'i oyundan almamı istedi. Ona karşı çıkarak, ‘Gel ve onu çıkarırken beni de çıkar' dedim. Ancak bana emir geldi ve onu çıkarmamı istediler. Ama çıkarmadım. Volkan da 3 penaltı kurtararak beni korumuş oldu."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN