Yusuf Yazıcı imzayı resmen attı: Yeni takımı herkesi şaşırttı

Yusuf Yazıcı imzayı resmen attı: Yeni takımı herkesi şaşırttı

Milli yıldız Yusuf Yazıcı'nın yeni durağı belli oldu. Lille ile yollarını ayıran yıldız orta saha oyuncusu büyük bir sürprize imza attı.

Fransız ekibi Lille ile yollarını ayıran Yusuf Yazıcı'nın yeni durağı belli oldu. Milli yıldız, yeni takımına imzayı resmen attı.

Geçtiğimiz sezonu Fransız ekibi Lille forması altında geçiren, sezonun sona ermesiyle beraber ise Fransız ekibinden ayrılan yıldız oyuncunun yeni durağının hangi takım olacağı merak konusu olmuştu. Yaz transfer dönemini boşta geçiren yıldız orta saha oyuncusu büyük bir sürprize imza attı.

Almanya'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda A Milli Takım formasını terleten Yusuf Yazıcı, geçtiğimiz sezon Konferans Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan Yunan ekibi Olympiakos’a transfer oldu.

Olympiakos Yusuf Yazıcı'yı açıkladı

Yunan ekibi transferi resmi internet sitesinden duyururken, Yusuf ile ilgili kariyerine dair bilgiler paylaşıldı. Golcü oyuncunun kontrat süresi hakkında ise bilgiye yer verilmedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN