İstanbul’dan Denizli, İzmir oradan Kırıkkale’ye yapıldı: İmamoğlu yapmıştı, 4 çeşit yemek 60 lira

İstanbul’dan Denizli, İzmir oradan Kırıkkale’ye yapıldı: İmamoğlu yapmıştı, 4 çeşit yemek 60 lira

Kırıkkale’nin yeni gözdesi Kent Lokantası, açıldığı günden bu yana büyük bir ilgiyle karşılanıyor. 16 Eylül’de kapılarını açan bu yeni mekan, yalnızca 9 gün içinde 3 bin 150 kişiyi ağırlayarak adeta bir rekora imza attı.

Kırıkkale Belediyesi’nin sosyal belediyecilik ilkeleri doğrultusunda hayata geçirdiği bu proje, vatandaşların yoğun ilgisini çekiyor. Lokantada dört çeşit yemek, sadece 60 TL karşılığında sunuluyor ve her gün metrelerce uzunlukta kuyruklar oluşuyor. Bu uygun fiyatlı ve kaliteli hizmet, lokantayı kısa sürede popüler hale getirdi.

img-3146.webp

Kent Lokantası, her gün saat 12.00’de kapılarını açarak günlük yaklaşık 350 kişiye yemek hizmeti veriyor. Açılışından bu yana geçen 9 gün içinde, toplamda 3 bin 150 kişi burada yemek yeme fırsatı buldu. Bu rakamlar, lokantanın ne kadar yoğun bir ilgi gördüğünü kanıtlıyor.

Kent Lokantası, Kırıkkale’de sosyal belediyecilik anlayışının başarılı bir örneği olarak öne çıkıyor. Hem uygun fiyatları hem de kaliteli hizmetiyle, vatandaşların gönlünde taht kurmayı başardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN