Bunu kimse beklemiyordu! Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık! Yollar ayrılacak...

Bunu kimse beklemiyordu! Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık! Yollar ayrılacak...

Yarın akşam deplasmanda Antalyaspor ile mücadele edecek Fenerbahçe'de Mourinho, yıldız futbolcunun biletini kesti.

Süper Lig'in 7. haftasında yarın akşam deplasmanda Antalyaspor'un konuğu olacak Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Kanarya, kış transfer döneminde yıldız ismiyle yollarını ayırmak için geri sayıma geçti.

Geçen hafta evinde ağırladığı ezeli rakibi Galatasaray'a 1-3 mağlup olan Fenerbahçe, yarın akşam Antalyaspor'un konuğu olacak.

Takvim'in haberine göre, İspanya'da transferin son gününde Atletico Madrid'in kadrosuna katmak istediği İsmail Yüksek ile Alman ekipleri de ilgileniyor. Galatasaray derbisinde etkisiz bir performansa imza atan milli yıldız Mourinho'nun gözünden düştü.

Bu sezon 9 maçta forma giyen ve skor katkısında bulunamayan İsmail'in Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek.

Milli yıldızın sarı-lacivertli ekip ile sözleşme yenilemeye sıcak bakmadığı ileri sürüldü. Milli yıldızın Fenerbahçe'den ayrılmasının beklendiği kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN