Kerem Aktürkoğlu seriye bağladı: Gollerine devam ediyor

Kerem Aktürkoğlu seriye bağladı: Gollerine devam ediyor

Portekiz devi Benfica'ya transfer olduğu günden bu etkileyici bir performansa imza atan Kerem Aktürkoğlu, gollerine devam ediyor.

Portekiz devi Benfica formasını terleten A Milli Takım'ın yıldız ismi Kerem Aktürkoğlu, seriye bağladı. Golcü oyuncu, Gil Vicente filelerine kaydettiği golle birlikte forma giydiği tüm maçlarda skor katkısı yapmaya devam etti.

Galatasaray forması altında gösterdiği performansla 12 milyon euro karşılığında Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu, Portekiz ekibinde parmak ısırtan bir performansa imza atıyor.

Portekiz Ligi’nin 7. haftasında Benfica, sahasında Gil Vicente ile karşılaşırken sahadan 5-1’lik skorla galip ayrıldı. Milli futbolcular Orkun Kökçü ve Kerem Aktürkoğlu mücadeleye 11’de başladı.

Mücadelenin 8. dakikasında yenik duruma düşen kırmızı-beyazlılar, 17. dakikada Otamendi ile eşitlik golünü buldu. Karşılaşmanın 25. dakikasında ise Kerem Aktürkoğlu sahneye çıktı. Sağ taraftan gelişen atakta Kerem, altıpas çizgisi önünden yaptığı kafa vuruşuyla topu fileleri gönderdi.

Benfica formasını 3 maçta terleten golcü oyuncu, söz konusu 3 karşılaşmada 2 gol 2 asiste imza atarak herkesi kendisine hayran bıraktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN