Anneler müjde! Bu ilde toplu taşıma ücretsiz oldu, başvuru için bir tık yetiyor: Belediye tüm annelere duyurdu

Anneler müjde! Bu ilde toplu taşıma ücretsiz oldu, başvuru için bir tık yetiyor: Belediye tüm annelere duyurdu

Annelere müjde verildi, bu ilde onlara toplu taşıma ücretsiz oldu! Başvuru için tek bir tık yetiyor! Belediye tüm annelere duyurdu...

Manisa Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği 'Anne Kart' projesi ile 0-5 yaş arası çocuğu olan ve ihtiyaç sahibi annelere toplu taşımada ücretsiz kullanım hakkı tanıyor. Bu kapsamda, anneler ayda 60 binişlik ücretsiz ulaşım hizmetinden yararlanabilecek.

BAŞVURULAR ONLİNE OLARAK YAPILACAK

man.jpg

Proje kapsamında Manisa il merkezi ve ilçelerinde yaşayan ihtiyaç sahibi anneler, başvurularını Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin resmi internet sitesi "manisa.bel.tr" üzerinden gerçekleştirebilecek. Belediyenin Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen bu proje, sosyal yardımlardan faydalanan annelerin ulaşım ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor.

‘Anne Kart’ uygulaması, sadece il merkeziyle sınırlı kalmayarak tüm Manisa ilçelerindeki annelere ulaşmayı amaçlıyor. İhtiyaç sahibi anneler, bu projeyle hem ekonomik olarak rahatlayacak hem de toplu taşımadan ücretsiz olarak yararlanabilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN