Alanyaspor Fatih Tekke ile dolu dizgin: Son 32 maçta sadece 5 yenilgi

Alanyaspor Fatih Tekke ile dolu dizgin: Son 32 maçta sadece 5 yenilgi

Süper Lig'in 7. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Rizespor'u 1-0 mağlup eden Alanyaspor, Fatih Tekke döneminde elde ettiği başarılı sonuçlar ile dikkatleri üzerine çekti.

FURKAN UZUN

Süper Lig'in 7. hafta karşılaşmasında evinde Çaykur Rizespor'u ağırlayan Alanyaspor, rakibini 1-0 mağlup ederek bu sezon ilk kez üst üste ikinci galibiyetini elde etti. Akdeniz ekibi, Fatih Tekke yönetiminde elde ettiği başarılı sonuçlarla parmak ısırttı.

Sezona beklentilerin altında bir başlangıç yapan Alanyaspor, son iki haftada seriye bağladı. Geçen hafta Adana Demirspor karşısında zafere ulaşana Alanyaspor, bugün de Çaykur Rizespor engelini 1-0 ile aştı.

Fatih Tekke yönetiminde elde ettiği başarılı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken turuncu-yeşilli ekip, son 32 karşılaşmada sadece 5 yenilgi alarak çarpıcı bir istatistiğe imza attı.

Alanyaspor, geçen sezon İstanbul'da Galatasaray'a karşı 4-0 kaybedilen müsabakadan sonra Süper Lig'deki 32 karşılaşmada 12 galibiyet 15 beraberlik ve 5 yenilgi elde etti. Akdeniz temsilcisi söz konusu karşılaşmalarda 51 puan elde ederken 1,59 puan ortalaması yakaladı.

Turuncu- yeşilli ekip, son 13 Süper Lig karşılaşmasında ise sadece 2 yenilgi elde ederek söz konusu karşılaşmalarda 19 puan topladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN