Galatasaray'a Osimhen piyangosu: Tam 6 milyon euro!

Galatasaray'a Osimhen piyangosu: Tam 6 milyon euro!

Galatasaray'ın sansasyonel transferi Victor Osimhen'in talipleri artıyor. Sarı-Kırmızılıların İtalya Seri A ekibi Napoli'den kiraladığı Nijeryalı futbolcu, Süper Lig'de gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekerken, İngiliz kulüplerinin radarına girdi.

Galatasaray'ın İtalya Seri A ekibi Napoli'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Nijeryalı forvet Victor Osimhen'in talipleri artıyor. Sarı-Kırmızılı ekiple gösterdiği performansla ön plana çıkan ve takım arkadaşlarıyla arasında uyumu dikkat çeken 25 yaşındaki forvet oyuncusu için İngiltere Premier Lig ekipleri Napoli'nin kapısını çaldı. Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Osimhen ile yakından ilgilenen Chelsea, oyuncuyla maaş ve sözleşme şartları konusunda anlaşma sağlamış ancak İtalyan ekibiyle bir anlaşmaya varamamıştı. Nijeryalı yıldız ismin transferi için yeniden görüşmelere başlayan Ada ekibi, Napoli ile anlaşma aşamasına geldi. Osimhen ile 1 yıllık kiralık sözleşmesi bulunan Galatasaray ise 25 yaşındaki futbolcunun devre arasında Chelsea'ye transfer olması istemesi halinde oyuncunun gidişine izin verecek. Sarı-Kırmızılılar yapacağı bu hamleyle daha önceden sözleşme detaylarında yer alan madde sebebiyle Osimhen'in olası erken ayrılığından dolayı 6 milyon euroyu kasasına koyacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN