TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan Toroğlu'na sürpriz teklif

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan Toroğlu'na sürpriz teklif

Eski futbolcu, eski hakem yorumcu Erman Toroğlu, TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan teklif aldığını açıkladı. Toroğlu, teklifi kabul etmediğini belirtti.

Süper Kupa finalinde Beşiktaş'ın Galatasaray'ı 5-0'lık tarihi bir farkla mağlup etmesinin ardından Erman Toroğlu, Ekol TV ekranlarında açıklamalar yaptı. Toroğlu, Galatasaraylı futbolcuların isteksiz bir şekilde futbol oynadığını söyleyerek "Şimdi söyleyince kızacaklar ama sanki Galatasaraylı futbolcular Büyükekşi'nin gittiğine çok üzülmüşler gibi geldi bana.

Mourinho geldikten sonra Türkiye'de kimyalar bozuldu. Mourinho'nun şekli, kafa yapısı, hareketleri çok farklı. Galiba Galatasaraylılar Portekizli hoca ile rekabet edecek teknik adam arıyor" değerlendirmesi yaptı.

'KABUL ETMEDİM...'

Canlı yayında yeni TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu tarafından Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı teklifi aldığını açıklayan Toroğlu: "İbrahim Hacıosmanoğlu MHK Başkanlığı teklif etti, kabul etmedim" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN