Galatasaray'dan tarihe geçecek transfer hamlesi! 14 yıl sonra ilk kez: Aslan bombayı patlatıyor

Galatasaray'dan tarihe geçecek transfer hamlesi! 14 yıl sonra ilk kez: Aslan bombayı patlatıyor

Okan Buruk yönetiminde 5. yıldıza ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, tarihe geçecek transfer hamlesi için kolları sıvadı. Aslan, transferde 14 yıl aradan sonra bir ilke imza atmayı amaçlıyor.

Yarın akşam UEFA Avrupa Ligi 3. hafta karşılaşmasında evinde İsveç ekibi Elfsborg ile mücadele edecek. Bir yandan rakibini mağlup etmek için çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılı ekip, bir yandan da kış transfer sezonu için takviye operasyonuna başladı.

Okan Buruk yönetiminde bu sezon Süper Lig'de üst üste üçüncü şampiyonluğuna ulaşmayı, 5. yıldızı takmayı ve Avrupa Ligi'nde de şampiyonluk ipini göğüslemeyi hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, savunmasını güçlendirme kararı aldı.

Sacha Boey ile yaşanan ayrılık sonrasında sağ bek pozisyonunda büyük sorunlar yaşayan Galatasaray, devre arasında bu pozisyona takviye yapmak için harekete geçti.

A Spor'da yer alan habere göre; Transfer çalışmalarını Okan Buruk'un raporu doğrultusunda sürdüren sarı-kırmızılı ekip, gözünü İngiltere'ye dikti. Aslan, West Ham'da fazla şans bulamayan Vladimir Coufal'ı yakın markaja aldı.

Yaz transfer döneminde 9 milyon euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı Jelert'te beklediğini bulamayan sarı-kırmızılı ekip, Vladimir Coufal'ı kadrosuna katmayı amaçlıyor.

Kontrat #10; Vladimír Coufal - Sportif Cümleler

Aslan, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 32 yaşındaki futbolcu için teklif hazırlıyor. Güncel piyasa değeri 8 milyon euro olan 32 yaşındaki savunma oyuncusu bu sezon West Ham United forması altında sadece 6 karşılaşmada süre alırken skor katkısı sunamadı.

32 yaşındaki savunma oyuncusu bu sezon İngiliz ekibinde sadece 380 dakika süre alabildi. İngiliz ekibinde forma şansı bulamayan deneyimli oyuncunun sarı-kırmızılı ekibe transfer olmaya sıcak bakabileceği ileri sürüldü.

14 YIL SONRA İLK KEZ

Aslan, 32 yaşındaki Çekyalı savunma oyuncusunu kadrosuna katması halinde transferde 14 yıl aradan sonra bir ilke imza atmış olacak.

Sarı-kırmızılı ekip, Vladimir Coufal'ı kadrosuna katması halinde 14 yıl aradan sonra kadrosuna bir Çekyalı savunma oyuncusu katmış olacak. Aslan, son olarak 2011 yılının yaz transfer döneminde Tomas Ujfalusi'yi kadrosuna katmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN