LC Waikiki'den bir ürün alana ikincisi 1 TL! Giden poşet poşet alıyor: Yüzde 80'e varan indirimler erken başladı

LC Waikiki'den bir ürün alana ikincisi 1 TL! Giden poşet poşet alıyor: Yüzde 80'e varan indirimler erken başladı

LC Waikiki'den bir ürün alana, ikincisi 1 TL! Giderler poşet poşet alıp geri dönüyor! Yüzde 80'e varan indirimler erken başladı...

Her yaştan ve her zevkten kullanıcıya hitap eden Lcw.com, büyük kasım indirimlerini ekim ayında başlattı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, LCW, "Bambaşka İndirimler" kadın, erkek, çocuk ve bebek koleksiyonlarından, spor giyime, dış giyimden ev tekstiline ve elektronik ürünlerden aksesuarlara kadar binlerce çeşit ürünü, farklı avantajlar ve uygun fiyatlarla kullanıcılarına sunuyor. Lcw.com, indirimleriyle alışveriş tutkunlarına 'bambaşka' bir fırsat sağlıyor.

LC WAIKIKI - Somocer Tunisie : Carreau Carrelage céramique Grés Baignoire parterre

Lcw.com "Bambaşka İndirimler" kampanyası ile alışverişlerde "2'inci ürün 1 lira", "sepette yüzde 80'e varan indirimler" ve "yüzde 40'a varan kupon indirimler" ile başka bir alışveriş deneyimi yaşatıyor. Ekim ayında başlayan bu kampanya, kasım ayında da devam edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN