Süper Kupa'da hezimete uğrayan Galatasaray bombayı patlatıyor! Aslan'a 30 milyon euroluk savunmacı...

Süper Kupa'da hezimete uğrayan Galatasaray bombayı patlatıyor! Aslan'a 30 milyon euroluk savunmacı...

Sezona Beşiktaş karşısında alınan hezimet ile başlayan Galatasaray, 30 milyon euroluk savunma oyuncusunu kadrosuna katmak için harekete geçti.

Beşiktaş'a 5-0 kaybedilen Süper Kupa karşılaşması sonrasında takviye operasyonunu hızlandıran Galatasaray, gözünü 30 milyon euroluk savunmacıya dikti. Süper Kupa'da defans hattında yaşanan sorunların ardından bu pozisyonu güçlendirme kararı alan sarı-kırmızılı ekip, 30 milyon euroluk sol bek için harekete geçti.

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana beklenen takviyeleri yapamayarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Galatasaray, Beşiktaş karşısında alınan tarihi hezimet sonrasında takviye çalışmalarını hızlandırdı.

Fotomaç'ın haberine göre; Aslan, İngiliz devi Tottenham formasını terleten İspanyol savunma oyuncusu Sergio Reguilón için düğmeye bastı. Beşiktaş karşısında alınan hezimet sonrasında sol beke takviye yapma kararı alan sarı-kırmızılı ekip, bu pozisyon için İspanyol savunma oyuncusunu ilk sıraya yazdı.

Güncel piyasa değeri 12 milyon euro olan 27 yaşındaki sol bek oyuncusu için bugüne dek toplamda 30 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Tecrübeli savunma oyuncusu geçtiğimiz sezon İngiliz devinin forması altında 28 karşılaşmada görev alırken takımına 4 asistlik katkı sundu.

Tottenham's Sergio Reguilon close to joining Atletico Madrid on loan - The Athletic

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN