Galatasaray'dan tarihe geçecek transfer hamlesi! 32 milyon euroluk orta saha....

Galatasaray'dan tarihe geçecek transfer hamlesi! 32 milyon euroluk orta saha....

Geçtiğimiz sezon orta saha oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan Galatasaray, gözünü 32 milyon euroluk orta sahaya dikti. Aslan, tarihe geçecek transfer hamlesi için kolları sıvadı.

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, transfer operasyonunda düğmeye bastı. Okan Buruk'un raporu doğrultusunda takviye çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılı ekip, tarihi bir transfer hamlesi için kolları sıvadı. Aslan, 32 milyon euroluk orta saha için çalışmalara başladı.

Okan Buruk yönetiminde Süper Lig'de üst üste ikinci şampiyonluğunu elde eden Galatasaray, transfer çalışmalarını hızlandırdı. İlk olarak Fenerbahçe ile yollarını ayıran Belçikalı golcü Batshuayi ile anlaşmaya varan sarı-kırmızılı ekip, bu kez orta saha takviyesi için harekete geçti.

Geçtiğimiz sezon Uruguaylı orta saha oyuncusu Torreira haricinde bu pozisyonda görev alabilen oyuncularından yeteri kadar verim alamayan Galatasaray, yaz transfer döneminde bu pozisyona takviye yapma kararı aldı.

Fanatik'in haberine göre; Aslan, orta saha transferi için gözünü İngiltere'ye dikti. Galatasaray'ın futbol direktörü Cenk Ergün'ün Almanya'da düzenlenen EURO 2024'ü yerinden takip ettiği ve İskoçya- İsviçre karşılaşmasını izlediği öne sürüldü.

Scott McTominay: Manchester United and Scotland to be fit 'soon' - BBC Sport

Ergün'ün bu karşılaşmada İskoç orta saha oyuncusu Scott McTominay'ı özellikle izlediği iddia edildi. 1-1 sona eren karşılaşmada İskoçya adına golü atan isim olan orta saha oyuncusu için sarı-kırmızılı ekibin ısrarcı olduğu öne sürüldü.

TARİHE GEÇECEK

Güncel piyasa değeri 32 milyon euro olan İskoç orta saha oyuncusu geçtiğimiz sezon Manchester United forması altında 43 karşılaşmada görev alırken 10 gol 3 asiste imza attı. Scott McTominay'ın hem orta saha hem de savunma hattında görev alabiliyor olmasının sarı-kırmızılı ekibin iştahını artırdığı iddia edildi.

Aslan'ın bu transfer için kısa süre içerisinde resmi temaslara başlaması bekleniyor. İskoç oyuncu, sarı-kırmızılı ekibe transfer olması halinde Galatasaray tarihindeki ilk İskoç futbolcu olarak tarihe geçecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN