Beşiktaş bir bombayı daha patlatıyor! Kartal'a 116 milyon euroluk gol makinesi...

Beşiktaş bir bombayı daha patlatıyor! Kartal'a 116 milyon euroluk gol makinesi...

Gabriel Paulista ve Rafa Silva'yı kadrosuna katan Beşiktaş, bu kez 9 numara transferi için harekete geçti. Kartal, 116 milyon euroluk bombayı patlatmak için düğmeye bastı.

Transfer çalışmalarını Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst'un raporu doğrultusunda sürdüren Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Gabriel Paulista ve Rafa Silva'yı kadrosuna katarak transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan siyah-beyazlı ekip, bu kez de golcü transferi için çalışmalarını hızlandırdı. Kartal, gözünü 116 milyon euroluk gol makinesine dikti.

Yeni sezonda şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Beşiktaş, kabuk değiştirmeye hazırlanıyor. Yıldızlarla dolu bir takım kurmayı hedefleyen siyah-beyazlı ekip, 116 milyon euroluk dünya yıldızını kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Fanatik'in haberine göre; Cenk Tosun, Vincent Aboubakar ve Jackson Muleka ile yollarını ayırmaya hazırlanan Beşiktaş, 9 numara transferi için düğmeye bastı.

Kartal, Almanya Bundesliga devi Dortmund’dan Sebastien Haller’i kadrosuna katmak için yoğun çaba harcıyor. Beşiktaş, Fildişi Sahilli golcüyü kiralık olarak renklerine bağlamak için harekete geçti. Siyah-beyazlı ekibin imzalanacak kontrata makul bir satın alma opsiyonu da koydurmayı hedeflediği öne sürüldü.

Sébastien Haller - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan 30 yaşındaki golcü oyuncu, geçtiğimiz sezon görev aldığı 19 karşılaşmada 3 gol 1 asiste imza attı.

30 yaşındaki tecrübeli golcü için bugüne dek toplamda 116 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Golcü futbolcu, futbol kariyeri boyunca 393 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 165 gol 62 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN