Google, o uygulamayı kapatıyor! Tarih verildi: Fişi çekiliyor

Google, o uygulamayı kapatıyor! Tarih verildi: Fişi çekiliyor

Google'ın o uygulaması kapatılıyor! O tarihte uygulamanın fişi çekilecek! Kullanıcılar ise o uygulamadaki verileri nasıl aktaracağını merak ediyor! İşte ayrıntılar...

Google, kendi ekosistemini geliştirirken fazla kullanılmayan uygulamalarını kapatma kararı aldı. Son kurbanı ise bir dönem sıkça kullanılan PDF okuyucu uygulaması "Stack" oldu. Eylül ayı itibariyle kapanacak olan Stack'in kapatılma sebepleri ve detayları merak konusu.

STACK UYGULAMASI EYLÜL'DE KAPATILIYOR

resim-2024-06-27-132215047.png

Google tarafından geliştirilen ve Area120 adı altında sunulan Stack, kullanıcıların yazıları, makbuzları, ödevleri tarayıp düzenlemelerine olanak tanıyordu. Ancak Google, bu işlevleri Google Drive uygulamasına entegre ederek kullanıcıların Drive'ı tercih etmelerini teşvik etti. Kasım ayında eklenen "Tarama" özelliği, Stack'in işlevselliğini büyük ölçüde yerine getirir hale geldi ve kullanıcılar fazladan bir uygulama kullanmaktan kaçınarak depolama alanında tasarruf ettiler.

STACK'TE BULUNUN DOSYALAR DRIVE'A NASIL TAŞINIR?

Google Drive uygulaması için yeni güncelleme geldi - Teknoloji Haberleri

Google'ın Area120 kuluçka merkezini kapatmasıyla birlikte Stack için gelecek birleşik görünmüyor. Kullanıcıların Stack'te bulunan dosyalarını Google Drive'a taşımak için ise "Hesap > Ayarlar > Tüm belgeleri Drive'a aktar" seçeneğini kullanmaları öneriliyor. Bu seçenek, tüm belgeleri Drive'daki özel "Yığın" klasörüne taşıyarak kullanıcıların veri kaybı yaşamadan geçiş yapmalarını sağlıyor.

Google'ın bu kararıyla birlikte Stack kullanıcıları, belgelerini güvenle yönetebilecekleri ve Google Drive'ın sunduğu entegrasyon ve güncellemelerden faydalanabilecekleri bir ortama geçiş yapabilecekler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN