Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! Batshuayi'nin ardından o da Galatasaray'a gidiyor. Mourinho sinir krizi geçirdi

Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! Batshuayi'nin ardından o da Galatasaray'a gidiyor. Mourinho sinir krizi geçirdi

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertli ekipte ayrılık haberleri peş peşe geliyor. Taraftarlar bu ayılık ile küçük dilini yutacak. Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! Batshuayi'nin ardından o da Galatasaray'a gidiyor. Mourinho sinir krizi geçirdi. İşte Fenerbahçe'den ayrılan o sürpriz futbolcu...

Süper Lig'de bu sezon kıl payı şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de transfer mesaisi sürüyor. Takıma ek takviyeler yaparak güçlü bir kadro kurmak isteyen sarı-lacivertlilerde ayrılık haberleri peş peşe geliyor. Son olarak gelen haber taraftarları şaşkına çevirdi. Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! Batshuayi'nin ardından o da Galatasaray'a gidiyor. Mourinho sinir krizi geçirdi.

FENERBAHÇE'DE DEPREM ÜSTÜNE DEPREM!

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'nun talimatları üzerine transfer çalışmalarına devam eden sarı-lacivertlilerde ayrılık haberleri peş peşe geliyor. Son olarak ortaya atılan iddia taraftarları şaşkına çevirdi. Michy Batshuayi'yi, Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü'den kötü haberi aldı. İspanyol basınında yer alan habere göre, Çağlar Söyüncü için Galatasaray devreye girdi.

yeni-proje-2024-06-26t120543-891.jpg

BATSHUAYI'NİN ARDINDAN O DA GALATASRAY'A TRANSFER OLUYOR

Galatasaray sezonun ilk transferini Fenerbahçe'den yaptı ve Michy Batshuayi'yi kadrosuna kattı. Galatasaray sezonu Fenerbahçe'de kiralık olarak geçiren Çağlar Söyüncü için de Atletico Madrid'in kapısını çaldı. Çağlar Söyüncü'nün de İstanbul'da mutlu olduğu ve Atletico Madrid'in teklifi kabul etmesi halinde Galatasaray forması giymeye hazır olduğu belirtildi.

yeni-proje-2024-06-26t120556-983.jpg

Yarım sezon oynadığı Fenerbahçe'de 16 maça çıkan Çağlar Söyüncü 2 gol ve 1 asist kaydetti. Çağlar Söyüncü bir golünü de deplasmanda Galatasaray'a karşı kaydemişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN