Hasan Arat taraftara müjdeli haberi verdi! Trabzonspor'un efsane yıldızı Beşiktaş'a imza atıyor. Hayırlı uğurlu olsun

Hasan Arat taraftara müjdeli haberi verdi! Trabzonspor'un efsane yıldızı Beşiktaş'a imza atıyor. Hayırlı uğurlu olsun

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Giovanni van Bronckhorst ile transfer çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlı yönetimden üst üste müjdeli haberler gelmeye devam ediyor. Son olarak Rafa Silva'yı kadrosuna dahil eden Kara Kartal, bombayı patlatmak üzere. Başkan Hasan Arat taraftara müjdeli haberi verdi! Trabzonspor'un efsane yıldızı Beşiktaş'a imza atıyor. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon büyük hayal kırıklığı yaşayan Beşiktaş'ta gelecek sezon için çalışmalar başladı. Hücum hattını güçlendirmek isteyen siyah-beyazlılarda üst üste transfer bombalarını patlatmaya devam ediyor. Beşiktaş, Rafa Silva ile birlikte milli futbolcumuzu kadrosuna dahil ediyor. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Başkan Hasan Arat taraftara müjdeli haberi verdi! Trabzonspor'un efsane yıldızı Beşiktaş'a imza atıyor. Hayırlı uğurlu olsun.

HASAN ARAT TARAFTARA MÜJDELİ HABERİ VERDİ

Beşiktaş gelecek sezonun transfer çalışmaları için düğmeye bastı. Özellikle hücum hattında zorluklar yaşayan siyah-beyazlılar üst üste transfer müjdeleri vermeye devam ediyor. Son olarak Akşam'da yer alan habere göre Beşiktaş, Rafa Silva ile birlikte milli futbolcu Yusuf Yazıcı'yı da renklerine bağlıyor.

yeni-proje-2024-06-25t225416-991.jpg

TRABZONSPOR'UN EFSANESİ BEŞİKTAŞ'A İMZA ATIYOR

Bu sezon kanat forvet ve santrfor transferleri yapmayı isteyen siyah-beyazlı yönetim, yabancı birçok ismi takip ederken yerli oyunculardan da Yusuf Yazıcı'ya kilitlendi. Beşiktaş'ın, İtalya'dan talipleri olduğu söylenen ve adı anılan deneyimli oyuncunun temsilcileriyle önümüzdeki günlerde temasa geçmesi bekleniyor.

yeni-proje-2024-06-25t225429-200.jpg

Yusuf Yazıcı'nın da Türkiye'den gelecek olan tekliflere de sıcak baktığı iddialar arasında. Başkan Hasan Arat'ın ise bu transfere sıcak baktığı belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN