Yediği dönerin fiyatını fazla bulunca kurşun yağdırdı! Korkunç anlar kamerada

Büfede yediği dönerin fiyatını pahalı bulan şehir magandası, çalışanlarla tartıştıktan sonra silahla etrafa rastgele ateş açarak olay yerinden kaçtı. O anlar kameraya yansıdı. İşte detaylar...

İstanbul'un Zeytinburnu ilçesine bağlı Sümer Mahallesi'nde Emre B., büfede yediğin dönerin fiyatını pahalı bulunca iş yeri çalışanları ile tartışmaya başladı. Tartışma bir süre sonra kavgaya dönünce Emre B., belindeki silahı çıkartarak etrafa rast gele ateş açtı.

OPERASYONLA GÖZALTINA ALINDI

Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri olayı gerçekleştirdikten sonra kaçan Emre B.'yi yakalamak için çevrede çalışma başlattı.

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin yaptıkları çalışmalar sonrası Emre B.'nin yeri tespit edildi. Yapılan operasyonla yakalanan Emre B., gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

RASTGELE ATEŞ EDİP KAÇTI

Olayı gerçekleştirdikten sonra kaçan ve kısa sürede polis ekipleri tarafından yakalanan Emre B.'nin silahla etrafa rastgele ateş açıktan sonra kaçtığı o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay sonrası yaralanan olmazken, kurşunların isabet ettiği büfede maddi hasar meydana geldi.

yedigi-donerin-fiyatini-fazla-bulunca-silahla-ates-acti.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN