Trabzonspor 3 yıllık anlaşmayı duyurdu! Fırtına bir transferi daha açıkladı...

Trabzonspor 3 yıllık anlaşmayı duyurdu! Fırtına bir transferi daha açıkladı...

Transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Trabzonspor, bir transferi daha resmen açıkladı.

Transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan Trabzonspor, bir transferi daha resmen açıkladı. Yeni sezonda şampiyonluk yarışında olmayı hedefleyen bordo-mavili ekip, orta saha transferinde mutlu sona ulaştı.

Denis Drăguș, Borna Barisic ve John Lundstram transferlerinde mutlu sona ulaşan Trabzonspor, bir transferi daha bitirdi. Bordo-mavili ekip, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'de forma giyen Ozan Tufan'ı kadrosuna kattı.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda da (KAP) yer alan açıklamada, Ozan Tufan'ın transferi için Hull City'e sözleşme fesih bedeli olarak 2 milyon avronun üç taksit halinde ödeneceği belirtildi.

Resim

Açıklamada, opsiyon hakkı kulüpte olmak üzere Ozan Tufan ile 3+1 yıllık anlaşma sağlandığı vurgulanarak, "Yapılan anlaşmaya göre, futbolcuya 2024-2025 futbol sezonunda 46 milyon 37 bin 500, 2025-2026 futbol sezonunda 51 milyon 75 bin, 2026-2027 futbol sezonunda 56 milyon 112 bin 500 lira garanti ücret ödenecektir. Opsiyon hakkının kulübümüz tarafından kullanılması halinde, 2027-2028 futbol sezonunda 61 milyon 150 bin lira garanti ücret ödenecektir." ifadeleri kullanıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN