Beşiktaş'ın eski yıldızı Trabzonspor'a imza atıyor! Trabzonspor'dan sürpriz transfer hamlesi...

Beşiktaş'ın eski yıldızı Trabzonspor'a imza atıyor! Trabzonspor'dan sürpriz transfer hamlesi...

Yeni sezonda şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Son olarak Ozan Tufan'ı kadrosuna katan bordo-mavili ekip, bu kez Beşiktaş'ın eski yıldızına kancayı taktı.

Transfer sezonunun başlamasıyla Denis Drăguș, Borna Barisic, John Lundstram ve Ozan Tufan'ı kadrosuna katan Trabzonspor, bu kez ezeli rakibi Beşiktaş'ın eski yıldızını kadrosuna katmak için harekete geçti.

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon şampiyonluk yarışının uzağında kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Trabzonspor, yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefliyor. Transfer çalışmalarını Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda sürdüren bordo-mavili ekip, önceliğini yerli transferlere verdi.

Yeni sezonda hayata geçmesi beklenen yabancı kuralı nedeniyle takımdaki yerli oyuncu sayısını artırmayı hedefleyen bordo-mavili ekip, Beşiktaş'ın eski yıldızına kancayı taktı.

Trabzon yerel basınından 61 Saat'in haberine göre; Fırtına, geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Başakşehir forması altında geçiren Emirhan İlkhan'ı kadrosuna katmak için İtalyan ekibi Torino ile görüşmelere başladı.

Başakşehir, Emirhan İlkhan'a veda etti!

2026 yılına dek Torino ile sözleşmesi bulunan 20 yaşındaki orta saha oyuncusu, geçtiğimiz sezon görev aldığı 34 karşılaşmada 2 gol 3 asiste imza attı. Genç yetenek, 2022 yılının yaz transfer döneminde Beşiktaş'tan ayrılarak 4,9 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Torino'ya imza atmıştı.

Genç yıldızın Trabzonspor'a transfer olmaya sıcak baktığı öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN