Galatasaray'da istifa: Cenk Ergün görevi bıraktı

Galatasaray'da istifa: Cenk Ergün görevi bıraktı

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün görevinden istifa ettiğini duyurdu. "İçinde bulunduğumuz durumun hem kulübüme zarar vermemesi hem de adımın daha fazla itibarsızlaştırılmaması adına almış olduğum kararı sizlerle paylaşıyorum." diyen Ergün, önümüzdeki günlerde detaylı açıklama yapacağını belirtti.

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla görevinden istifa ettiğini duyurdu. Ergün paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Bugün yazılı olarak da Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Dursun Aydın Özbek’e ilettiğim üzere kulübümüzdeki profesyonel görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. İçinde bulunduğumuz durumun hem kulübüme zarar vermemesi hem de adımın daha fazla itibarsızlaştırılmaması adına almış olduğum kararı sizlerle paylaşıyorum. Detaylı açıklamayı önümüzdeki günlerde yapacağımı belirtir, kamuoyunun bilgisine sunarım."

İKİ YILLIK SÖZLEŞME İMZALAMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde transfer sezonunda eleştirilerin odağı haline gelen Cenk Ergün, Galatasaray yönetimiyle 2 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Son olarak Nicola Zalewski transferinin bir sonuca bağlanamaması nedeniyle de sarı-kırmızılı taraflar tarafından eleştiri yağmuruna tutulmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN