Galatasaray'da Icardi depremi! 15 Ağustos'a kadar ödeme yapılmazsa...

Galatasaray'da Icardi depremi! 15 Ağustos'a kadar ödeme yapılmazsa...

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'da Icardi depremi yaşanıyor. Aslan, golcü ismine 15 Ağustos'a kadar ödeme yapmazsa yıldız golcünün takımdan ayrılabileceği iddia edildi.

Trendyol Süper Lig'de 2024-2025 sezonunu Hatayspor karşısında galibiyetle açan Galatasaray'da Mauro Icardi depremi yaşanıyor. Aslan'ın Arjantinli süper yıldızı hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

A Spor'da yer alan habere göre; Dün akşam oynanan Hatayspor karşılaşmasında bir gol bir asiste imza atarak galibiyetin mimari olan Icardi, sarı-kırmızılı ekibe veda edebilir. Golcü futbolcu hakkında ortaya atılan iddia sarı-kırmızılı camiada şok etkisi yarattı.

Kulüpten 5 milyon euro olacağı olan golcü oyuncu, bu konudaki şikayetini sarı-kırmızılı ekibin başkanı Dursun Özbek'e iletti. Arjantinli golcüye geçen hafta 1 milyon euro ödeme yapıldı.

SERBEST KALABİLİR

Aslan'dan 4 milyon euro daha alacağı olan golcü oyuncu, menajeri vasıtasıyla sarı-kırmızılı kulübe ihtar çekti. Galatasaray 15 Ağustos'a kadar ödeme yapamazsa, sözleşmesinde yer alan madde gereği Icardi serbest kalabileceği öne sürüldü.

Ödeme konusunda Arjantinli golcüye söz veren Dursun Özbek'in bu sözü yerine getirmek için kaynak arayışında olduğu iddia edildi.

Galatasaray'dan yıllık 10 milyon euro kazanan golcü oyuncunun 2026 yılına dek sarı-kırmızılı ekip ile sözleşmesi bulunuyor. Golcü oyuncu, Galatasaray forması altında bugüne dek 76 karşılaşmada görev alırken takımına 56 gol 20 asistlik katkı sundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN