Galatasaray'da gece yarısı transferde mutlu son! 25 yaşındaki yıldız İstanbul'a geldi. 18 milyon euroya imzayı attı

Galatasaray'da gece yarısı transferde mutlu son! 25 yaşındaki yıldız İstanbul'a geldi. 18 milyon euroya imzayı attı

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Dün Süper Kupa'da ezeli rakibi Beşiktaş'a 5-0 mağlup olan sarı-kırmızılı ekipte transfer çalışmaları devam ediyor. Gelen son dakika transfer haberi ise taraftarları bir nebze olsun teselli etti. Galatasaray'da gece yarısı transferde mutlu son! 25 yaşındaki yıldız İstanbul'a geldi. 18 milyon euroya imzayı attı. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Elindeki kadroyu bozmadan ek takviyeler yaparak tekrardan şampiyonluk yaşamak isteyen sarı-kırmızılılarda transfer mesaisi devam ediyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Galatasaray'da gece yarısı transferde mutlu son! 25 yaşındaki yıldız İstanbul'a geldi. 18 milyon euroya imzayı attı.

GALATASARAY'DA GECE YARISI TRANSFERDE MUTLU SON

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Özellikle merkez orta sahaya ek takviyelerde bulunmak isteyen sarı-kırmızılılardan sürpriz bir hamle geldi. Süper Lig devi Galatasaray, yeni orta sahasında mutlu sona ulaştı.

yeni-proje-2024-08-04t094410-094.jpg

25 YAŞINDAKİ YILDIZ İSTANBUL'A GELDİ! 18 MİLYON EUROYA İMZAYI ATTI

Sarı kırmızılı ekip, Gabriel Sara transferini bitirdi. DHA'nın haberine göre; Galatasaray, Norwich City'nin Brezilyalı orta saha oyuncusu Gabriel Sara ile 5 yıllık anlaşmaya vardı.

yeni-proje-2024-08-04t094439-517.jpg

İki kulüp arasında resmi imzalar atıldı. Sarı-kırmızılı ekip, bu transfer için 18 milyon Euro bonservis ödeyecek. Oyuncu İstanbul'a geldi. Geçtiğimiz sezonu Norwich City'de geçiren Brezilyalı merkez orta saha, 53 maçta 14 gol ve 13 asistlik katkı sağlamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN