Kuyumcularda 4 bin 230 liraya satılıyor, kapış kapış gidiyor! Çeyreği bile solladı: Özel olarak üretiliyor

Kuyumcularda 4 bin 230 liraya satılıyor, kapış kapış gidiyor! Çeyreği bile solladı: Özel olarak üretiliyor

Son zamanlarda kuyumcularda en çok talep gören ürünlerden biri gündem oldu. Görenlerin şaşkınlıkla tepki verdiği o ürün tam 4 bin 230 liradan satılıyor. İşte konuya ilişkin detaylar…

Bursa'da kuyumculuk sektöründe dikkat çeken bir yenilik: Altın emzikler. Son yıllarda yatırım amaçlı altın alım satımının artmasıyla takılara olan ilgi azalmışken, bir kuyumcu bu trendi kırmayı başardı. Yüzük, küpe, saat gibi klasik aksesuarların yanı sıra raflarda yerini alan altın emzikler, hem estetik hem de manevi değeriyle dikkat çekiyor.

yeni-proje-27-001.jpg

ALTIN EMZİKLER: YATIRIM DEĞİL, HATIRA DEĞERİ

Bursa'da faaliyet gösteren kuyumcu Bahadır Ablak, son üç yıldır altın emzikleri mağaza raflarına eklediklerini belirtti. 4 bin 230 liradan satışa sunulan altın emzikler, sadece maddi değeriyle değil, aynı zamanda çocukluk hatırası olarak da önemli bir yer tutuyor. Ablak, “Çeyrek altın fiyatına yakın bu ürünler, sadece yatırım aracı olarak değil, aynı zamanda değerli bir hatıra olarak değerlendiriliyor” dedi.

yeni-proje-28-001.jpg

ALTIN EMZİKLERİN AVANTAJLARI

Bahadır Ablak, altın emziklerin maddi değeriyle birlikte manevi değerine de vurgu yaptı. “Son zamanlarda insanlar, altını sadece yatırım aracı olarak görmeye başladı. Bu nedenle takılara olan ilgi azaldı. Biz de bu durumu değiştirmek istedik. Altın emzikler, torunlara veya yakın akrabaların yeni doğan bebeklerine hediye edilebilecek değerli bir anı bırakıyor” şeklinde konuştu.

yeni-proje-29-001.jpg

SAĞLIK VE GÜVENLİK ÖN PLANDA

Altın emziklerin sağlık açısından da güvenilir olduğunu belirten Ablak, “Emziklerimiz tamamen sağlıklı ve TSE patentlidir. Alerji yapabilecek herhangi bir katkı maddesi içermemektedir. 14 ayar altın emziklerimiz, çocukların narin vücutlarına zarar vermeyecek şekilde özel olarak üretilmiştir. Altın biberon fiyatlarına kıyasla daha uygun bir seçenek sunuyor” dedi.

yeni-proje-30-001.jpg

MANEVİ DEĞERİYLE ÖNE ÇIKIYOR

Ablak, altın emziklerin fiyatının çeyrek altına yakın olduğunu ancak asıl değerinin manevi olduğunu vurguladı. “Bir asgari ücretli bile 4 bin liralık bir çeyrek altın almakta zorlanabilir. Ancak bu emzik, yıllar sonra çocukların hatıralarında özel bir yer edinecek. Bu hediyeyi alan kişi, kendisine ne kadar değer verildiğini her baktığında hissedecek” diye ekledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN