Melike Şahin’in Narin isyanı! Gözyaşları sel oldu, tepkisi büyük oldu! “Sana sormayacağım”

Melike Şahin’in Narin isyanı! Gözyaşları sel oldu, tepkisi büyük oldu! “Sana sormayacağım”

19 günlük umutlu bekleyişin acı sonu ünlü isimlerde de büyük yankı uyandırdı. Türkiye'yi yasa boğan Narin Güran cinayetinin ortaya çıkması ile birlikte ünlü şarkıcı Melike Şahin de konser sırasında gözyaşlarını tutamadı. Ünlü şarkıcının tepkisi ise büyük oldu.

8 yaşındaki Narin Güran'ın kaybolmasının ardından 19 gün geçerken Türkiye'de tüm olayı yakından takip etti. Herkesi yasa boğan haber geçtiğimiz gün gelirken aile üyelerinin de aralarında yer aldığı 24 kişi gözaltına alındı. Küçük kızın cenazesi otopsi için adli tıp kurumuna gönderilirken detaylar da yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Küçük kızın boynunda boğma izi olduğu belirtilirken 15 gün suda kaldı, ayağında kırık olduğu da ortaya çıktı. Minik Narin cinayetinin ardından ünlü isimler de tepkisiz kalamadı. Sahne alan ünlü şarkıcı Melike Şahin tüm ülkeyi yasa boğan habere tepki gösterdi.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Her detayı ile tüm ülkenin yakından takip ettiği olayın acı gerçekleri bir bir gün yüzüne çıkıyor. Duruma ünlü isimlerden tepki yağarken Melike Şahin de hislerini dile getirdi. Konser sırasında duygularını ifade etmek isteyen ünlü şarkıcı gözyaşlarına hakim olamadı. Melike Şahin, "Bu duygusallığım için üzgünüm ama bunu sizden saklayamam" dedi.

Melike Şahin'in Narin isyanı

Seyircilerden gelen ‘Ağlama’ tepkisi üzerine sinirlenen ünlü şarkıcı Melike Şahin’in çıkışı da sert oldu. Melike Şahin, "Sana sormayacağım ağlayıp ağlamayacağımı. Kimseye sormayacağım" tepkisini verirken seyircilerden büyük bir coşku ve alkışta geldi.

Melike Şahin'den Narin İsyanı - Flash Haber

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN