Narin soruşturmasına ilişkin yayın yasağı kaldırıldı

Narin soruşturmasına ilişkin yayın yasağı kaldırıldı

RTÜK, kaybolduktan 19 gün sonra cenazesi bulunan Narin Güran soruşturmasıyla ilgili yayın yasağının kaldırıldığını duyurdu.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos 2024 tarihinde kaybolan ve 19 gün sonra cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetine ilişkin bir gelişme yaşandı. RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Diyarbakır 5. Sulh Ceza Hakimliği tarafından 29 Ağustos 2024 tarihinde verilen yayın yasağının bugün kaldırıldığını duyurdu.

Yayın yasağı, Narin Güran’ın kaybolmasının ardından yürütülen soruşturmayla ilgili basın ve medyanın konuyla ilgili bilgi paylaşımını sınırlayan bir düzenleme olarak getirilmişti.

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, yayın yasağının kaldırıldığını ve bu kararın resmi internet sitelerinde yayımlandığını belirtti. Şahin, açıklamasında, “Narin Güran cinayeti soruşturmasıyla ilgili Diyarbakır 5. Sulh Ceza Hakimliği’nin verdiği yayın yasağının kaldırılması kararı resmî internet sitemizde yayımlanmıştır” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN