Galatasaray'a 72 milyon euroluk orta saha! Aslan bombayı patlatıyor...

Galatasaray'a 72 milyon euroluk orta saha! Aslan bombayı patlatıyor...

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, yaz transfer döneminde bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Aslan, 72 milyon euroluk orta sahayı transfer etmek için harekete geçti.

Yeni sezon çalışmalarını Okan Buruk'un raporu doğrultusunda sürdüren Galatasaray, 72 milyon euroluk orta sahayı kadrosuna katmak için kolları sıvadı. Süper Lig'in son şampiyonu, transfer sezonunda bombayı patlatmaya hazırlanıyor.

Transfer döneminin başladığı günden bu yana yalnızca Belçikalı golcü Batshuayi'yi kadrosuna katan sarı-kırmızılı ekip, bu kez 72 milyon euroluk orta sahaya kancayı taktı.

Geçtiğimiz sezon orta saha oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan sarı-kırmızılı ekip, yaz transfer döneminde bu pozisyona takviye yapma kararı aldı. Aslan, 72 milyon euroluk orta sahayı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

A Spor'un haberine göre; Aslan, Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al-Hilal forması giyen orta saha Ruben Neves için devreye girdi. Sarı-kırmızılı ekibin güncel piyasa değeri 32 milyon euro olan yıldız için tüm maddi şartları zorlama kararı aldığı öne sürüldü.

Rúben Neves - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

27 yaşındaki futbolcunun da Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle Galatasaray'a transfer olmaya sıcak baktığı iddia edildi. Al-Hilal'in de Portekizli oyuncuyla yolları ayırmaya sıcak baktığı ileri sürüldü.

Güncel piyasa değeri 32 milyon euro olan yıldız orta saha oyuncusu için bugüne dek toplamda 72 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Yıldız orta saha oyuncusu geçen sezon Arap ekibinin forması altında 48 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 7 gol 12 asiste imza attı.

Sarı-kırmızılı ekibin 27 yaşındaki orta saha oyuncusu için yıllık 6 milyon euroyu gözden çıkardığı ileri sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN