Meteoroloji'den 3 ile sel ve su baskını uyarısı: Çok kuvvetli vuracak!

Meteoroloji'den 3 ile sel ve su baskını uyarısı: Çok kuvvetli vuracak!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 25 Ağustos pazar günününe ilişkin hava tahmini raporunu paylaştı. Son tahminlere göre; bugün Sinop, Samsun ve Ordu çevrelerinde yerel kuvvetli, Samsun'un doğusunda çok kuvvetli ve şiddetli yağış bekleniyor. Bu bölgedeki vatandaşların sel ve su baskınlarına karşı tedbirli olmaları hususunda uyarılar yapıldı. İşte illere göre 5 günlük hava durumu tahmini...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) verilerine göre, İç Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzey ve doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile İstanbul, Malatya ve Hakkari çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

Ayrıca Marmara’nın güneybatısı ile Kuzey Ege’de ve Doğu Anadolu’nun doğusu ile Güneydoğu Anadolu’nun doğusunda kuvvetli rüzgar bekleniyor. MGM, kuvvetli yağış ve kuvvetli rüzgarın neden olabileceği sel ve su baskınlarına karşı vatandaşları uyardı.

ÜÇ BÜYÜK İLDE HAVA KAÇ DERECE OLACAK?

Hava sıcaklıkları Ankara'da en yüksek 31, en düşük 17; İstanbul'da en yüksek 31, en düşük 23; İzmir'de en yüksek 36, en düşük 24 derece olacak.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

25 AĞUSTOS PAZAR GÜNÜ

1-copy.jpg

26 AĞUSTOS PAZARTESİ GÜNÜ

2-copy.jpg

27 AĞUSTOS SALI GÜNÜ

3-copy.jpg

28 AĞUSTOS ÇARŞAMBA GÜNÜ

4-copy.jpg

29 AĞUSTOS PERŞEMBE GÜNÜ

5-copy.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN