Kars'ta hortum paniği!

Kars'ın Azat köyünde oluşan hortum, ortalığı savaş alanına çevirdi. Can kaybının olmadığı hortumda evlerin çatıları uçarken, kent merkezinde sağanak etkili oldu. O anlar kameralara yansıdı.

Kars'ın Azat köyünde öğle saatlerinde hortum çıktı. Ortalık tozla kaplanırken, bazı ev, ahır ve garajların çatıları uçtu.

kkkk.jpg

'ÇOK KORKUNÇTU...'

Paniğe neden olan hortum sonrası yaşananları köylüler, "Çok korkunçtu. Yerden yükselen hortum gökyüzünde bulutlarla birleşti. Ortalığı kara bulutlar kapladı. Hortum gücünün yettiği her şeyi metrelerce havaya savurdu.

'CAN KAYBIMIZ YOK'

Çok şükür can kaybımız yok. Evlerden kopan çatılar metrelerce uzaklıktaki kara yolunun kapanmasına neden oldu. Yağmur ve fırtınanın dinmesinden sonra çatıları yoldan kaldırdık" diyerek anlattı. Hortum anı kameralara çekildi.

777777.jpg

Kars kent merkezinde de yağış etkili oldu. Ani bastıran yağmur nedeniyle sokağa hazırlıksız çıkanlar, çatı saçaklarının altına ya da AVM'lere giderek yağmurun dinmesini bekledi. Esnaf da sel korkusu nedeniyle elinde fırça ile iş yerlerinin önünde hazır bekledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN