Galatasaray bombayı patlatıyor! Aslan'a 10 milyon euroluk sol bek...

Galatasaray bombayı patlatıyor! Aslan'a 10 milyon euroluk sol bek...

Okan Buruk'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, 10 milyon euroluk savunma oyuncusuna kancayı taktı.

Şampiyonlar Ligi play-off turunda konuk olduğu İsviçre ekibi Young Boys'a 3-2 mağlup olarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Galatasaray, takviye çalışmalarını hızlandırdı. Aslan, 10 milyon euroluk savunma oyuncusu için harekete geçti.

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Elias Jelert, Michy Batshuayi ve son olarak Gabriel Sara'yı transfer eden sarı-kırmızılı ekip, bu kez sol bek pozisyonuna takviye yapma kararı aldı.

Fotomaç'ın haberine göre; Aslan, İspanyol dünya devi Atlético Madrid formasını terleten 29 yaşındaki savunma oyuncusu Javi Galán' kancayı taktı. Tecrübeli savunma oyuncusu için bugüne dek toplamda 10 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

İspanyol sol bek oyuncusunun Arjantinli teknik adam Diego Simeone tarafından kadroda düşünülmediği ve bu nedenle Galatasaray'a transfer olmaya sıcak baktığı öne sürüldü. Sarı-kırmızılı ekibin, güncel piyasa değeri 7 milyon euro olan İspanyol savunma oyuncusunu kiralık olarak kadrosuna katmayı planladığı öne sürüldü.

İspanyol sol bek oyuncusu geçtiğimiz sezonu Real Sociedad forması altında geçirirken görev aldığı 18 karşılaşmada 1 asiste imza atmıştı. Aslan, Avrupa'da 1 Eylül'de sona erecek transfer dönemi öncesinde sol bek pozisyonunu güçlendirmeyi hedefliyor.Galatasaray, Javi Galán'ı gündemine aldı - Kiralık olarak düşünülüyor | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN