Beşiktaş'tan ayrılmıştı! Rachid Ghezzal Süper Lig'e geri döndü: Yeni takımı herkesi şaşırttı

Beşiktaş'tan ayrılmıştı! Rachid Ghezzal Süper Lig'e geri döndü: Yeni takımı herkesi şaşırttı

Geçtiğimiz sezon sonunda Beşiktaş'a veda eden ve Rachid Ghezzal sürpriz bir karara imza atarak Süper Lig'e geri döndü Bonservisi elinde bulunan yıldız oyuncunun yeni takımı herkesi şaşırttı.

Geçtiğimiz sezonun sona ermesiyle Beşiktaş'tan ayrılan Cezayirli hücum oyuncusu Rachid Ghezzal, Süper Lig'e geri dönme kararı aldı. 32 yaşındaki golcü oyuncunun yeni durağı herkesi şaşırttı.

2020 yılında Beşiktaş'a transfer olan ve 2020-21 sezonunda siyah-beyazlı ekibin yaşadığı Süper Lig şampiyonluğunda başrol oynayan Cezayirli tecrübeli golcü, geçtiğimiz sezonun sona ermesiyle siyah-beyazlı ekipten ayrılmıştı. Golcü oyuncunun yeni durağının hangi takım olacağı merak konusu olurken sürpriz bir gelişme yaşandı.

TRT Spor'da yer alan habere göre; Çaykur Rizespor, Rachid Ghezzal ile prensip anlaşmasına vardı. Golcü oyuncunun sağlık kontrollerinde bir sorun çıkmaması halinde resmi sözleşme imzalanacak ve tecrübeli golcü sezonun kalan kısmında Rizespor formasını terletecek.

Beşiktaş forması altında 123 karşılaşmada görev alan golcü oyuncu, söz konusu karşılaşmalarda 17 gol 33 asiste imza atmıştı.

Karadeniz ekibinin transferi kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN