İstanbul'da akılalmaz olay: Polisin gözü önünde silahlı saldırı

Esenyurt’ta kasklı bir motosikletli, zırhlı polis aracının denetim yaptığı noktada bir iş yerine silahlı saldırı düzenledi. Olay anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

İstanbul Esenyurt'ta dün akşam saatlerinde Piri Reis Mahallesi'nde yaşanan silahlı saldırı, çevrede korku dolu anlar yaşattı. İddiaya göre; kasklı bir şüpheli, cadde üzerindeki bir iş yerine motosikletle yaklaştıktan sonra silahını ateşledi.

10023688.jpg

Olay anında zırhlı araçla denetim yapan polis ekiplerini umursamayan saldırgan, olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri kaçan şüpheliyi uyarı ateşiyle durdurmaya çalıştı.

10023689.jpg

Polis ekiplerinin telsizle destek istemesi üzerine bölgede geniş güvenlik önlemleri alındı ve inceleme başlatıldı.

10023690.jpg

Saldırının hedefi olan iş yerinin kapalı olduğu, kurşunların iş yerine isabet etmediği tespit edildi. Polis ekipleri, güvenlik kamera görüntülerini inceleyerek kaçan şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı bir araştırma başlattı.

10023691.jpg

Olay anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN