Galatasaray bir ismiyle daha yollarını ayırdı! Resmi açıklama an meselesi

Galatasaray bir ismiyle daha yollarını ayırdı! Resmi açıklama an meselesi

Yaz transfer döneminin başladığı günden bu yana birçok ismiyle yollarını ayıran Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'da bir ayrılık daha yaşandı.

Yarın akşam Süper Lig'in 5. hafta karşılaşmasında evinde Çaykur Rizespor'u konuk edecek Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Aslan, transfer döneminin bitimine saatler kala bir ismiyle daha yollarını ayırdı.

Okan Buruk'un raporu doğrultusunda Kerem Aktürkoğlu,Tetê, Nicolò Zaniolo, Emin Bayram, Wilfried Zaha, Alexandru Cicâldău, Léo Dubois, Sérgio Oliveira, Taylan Antalyalı, Derrick Köhn, Kazımcan Karataş, Serge Aurier ile yollarını ayıran Galatasaray'da bir ayrılık daha yaşandı.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Aslan, geçen sezon yaz transfer döneminde büyük umutlar ile kadrosuna kattığı golcü oyuncu Halil Dervişoğlu ile yollarını ayırdı.

Genç golcü sezon sonuna kadar kiralık olarak Gaziantep FK formasını terletecek. Golcü oyununun maaşını Gaziantep FK karşılayacak. Oyuncunun sözleşmesinde satın alma opsiyonunun olmadığı öğrenildi. Aslan'ın ayrılığı kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor. Resim

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN