Trabzonspor'da 'Güneş' kanunları

Trabzonspor'da 'Güneş' kanunları

Trabzonspor'da 5. dönemini yaşayan Şenol Güneş, göreve geldiği günden bu yana bordo-mavili ekipte bir dizi yeniliklere imza attı.

FURKAN UZUN

Abdullah Avcı ile yaşanılan ayrılık sonrasında efsanesi olduğu Trabzonspor'a geri dönen Şenol Güneş, bordo-mavili ekipte bir dizi yeniliklere imza attı. Pazar akşamı Güneş'in 5. dönemindeki ilk maçta Beşiktaş'ı konuk edecek Trabzonspor, derbiden zaferle ayrılmayı ve yeni bir sayfa açmayı hedefliyor.

2013 yılında ayrıldığı Trabzonspor'a geri dönerek bordo-mavili ekibe 5. kez imza atan Şenol Güneş, pazar akşamı oynanacak olan derbide galibiyeti amaçlıyor.

"GÜNEŞ" KANUNLARI

Yardımcı antrenör olarak Hüseyin Cimşir, Şeref Çiçek, Atilla Küçüktaka'yı ekibine dahil eden Güneş, kondisyoner olarak ise Gökhan Kandemir'i ekibine aldı. Güneş, takımın başına geçtikten sonra tüm oyuncular ile bire bir görüşme yaparken antrenman metodlarında da yeniliğe gitti.

12 Temmuz'dan bu yana günde tek idman yapan Trabzonspor, Güneş'in takımın başına geçmesiyle günde çift idman yapmaya başladı. Son olarak 12 Temmuz'da günde çift idman yapan Trabzonspor, söz konusu bu tarihten sonra ilk kez 6 Eylül'de çift idman yaptı.

Güneş, Abdullah Avcı'nın antrenman metodlarına kıyasla bu alanda da yeniliğe gitti. Tecrübeli teknik adam, takıma uzun bir sürenin ardından salonda çalışma yaptırdı.

Güneş'in bir diğer yeniliği ise antrenman sahası konusunda oldu. Bordo-mavili ekip, 2017 yılından bu yana kullanmadığı antrenman sahasında dün akşam çalışma gerçekleştirdi.

Fırtına, Beşiktaş derbisi için çalışmalarına bu akşam yapacağı idman ile devam edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN