Galatasaray'a 120 milyon euroluk süper yıldız! Aslan bombayı patlatıyor: Yer yerinden oynayacak...

Galatasaray'a 120 milyon euroluk süper yıldız! Aslan bombayı patlatıyor: Yer yerinden oynayacak...

Taraftarlarını heyecanlandıracak bir golcü transferi yapmayı planlayan Galatasaray, 120 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Transfer sezonunun açıldığı günden bu yana yalnızca Batshuayi'yi kadrosuna katan Galatasaray, taraftarlarını heyecanlandıracak 'çilek' transferi için kolları sıvadı. Sarı-kırmızılı ekip, 120 milyon euroluk gol makinesini kadrosuna katmak için harekete geçti.

Yeni sezonda Okan Buruk yönetiminde üst üste üçüncü kez şampiyonluğa ulaşmayı ve 5. yıldızı takmayı hedefleyen Galatasaray, bombayı patlatmaya hazırlanıyor.

A Spor'un haberine göre; Transfer çalışmalarını Okan Buruk'un raporu doğrultusunda sürdüren sarı-kırmızılı ekip, 120 milyon euroluk süper yıldıza kancayı taktı.

Devler Ligi'nde başarılı olabilmek için iddialı bir takım kurmayı hedefleyen Galatasaray'ın İngiliz devi Chelsea forması giyen Raheem Sterling'i kadrosuna katmak için çalışmalara başladığı öne sürüldü.

Sarı-kırmızılı ekibin golcü oyuncu ile temas halinde olduğu iddia edildi. Güncel piyasa değeri 35 milyon euro olan 29 yaşındaki İngiliz oyuncu için bugüne dek toplamda 120 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Geçen sezon Chelsea forması altında 43 karşılaşmada görev alan golcü oyuncu takımına 10 gol 8 asistlik katkı sundu.

İngiliz golcü, futbol kariyeri boyunca ise toplamda 571 müsabakada görev alırken bu karşılaşmalarda 181 gol 113 asiste imza attı. Aslan'ın İngiliz golcünün transferinde ısrarcı olduğu öne sürüldü. Raheem Sterling - Chelsea Forward - ESPN

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN