Galatasaray'a 102 milyon euroluk gol makinesi: 69 gol 70 asist! 11 yıl sonra ilk kez...

Galatasaray'a 102 milyon euroluk gol makinesi: 69 gol 70 asist! 11 yıl sonra ilk kez...

Devler Ligi'nde grup aşamasına kalmayı hedefleyen Galatasaray, transferde 11 yıl aradan sonra bir ilke imza atmayı hedefliyor. Alsan, gözünü 102 milyon euroluk gol makinesine dikti.

Süper Lig'de ikinci hafta karşılaşmasında konuk olduğu Konyaspor'u 1-2 mağlup eden Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'da transfer operasyonu devam ediyor. Hücum hattını güçlendirme kararı alan sarı-kırmızılı ekip, gözünü 102 milyon euroluk gol makinesine dikti.

Yeni sezonda Devler Ligi'nde grup aşamasına kalmayı hedefleyen Galatasaray, hücum hattına bir takviye daha yapma kararı aldı. Transfer döneminin başladığı günden bu yana Elias Jelert, Michy Batshuayi ve son olarak Gabriel Sara'yı kadrosuna katan Galatasaray, gol yollarını güçlendirmek için temaslarını hızlandırdı.

Takvim'de yer alan habere göre; Sarı-kırmızılı ekip, İngiliz ekibi Wolverhampton formasını terleten Portekizli hücum oyuncusu Gonçalo Guedes'i takibe aldı.

Güncel piyasa değeri 15 milyon euro olan 27 yaşındaki golcü oyuncu için bugüne dek toplamda 102 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Geçtiğimiz sezonun ilk yarısını Benfica'da ikinci yarısını ise Villarael forması altında kiralık olarak geçiren Portekizli golcü, toplamda 33 karşılaşmada görev alırken 3 gol 5 asiste imza attı.

Gonçalo Guedes - Player profile 24/25 | Transfermarkt

Portekizli golcü, futbol kariyeri boyunca ise tüm kulvarlarda 373 müsabakada görev alırken 69 gol 70 asiste imza attı.

11 YIL SONRA İLK OLACAK

Aslan, Gonçalo Guedes'i kadrosuna katması halinde 11 yıl sonra kadrosuna Portekizli bir hücum oyuncusunu katmış olacak. Sarı-kırmızılı ekip, son olarak 2013 yılında Bruma'yı kadrosuna katmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN