Galatasaray bombayı patlatıyor: Aslan'a 120 milyon euroluk süper yıldız!

Galatasaray bombayı patlatıyor: Aslan'a 120 milyon euroluk süper yıldız!

Süper Lig'de üst üste ikinci kez şampiyonluğa ulaşan Galatasaray, 120 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için şimdiden harekete geçti.

Sezonun son maçında konuk olduğu Konyaspor'u mağlup ederek üst üste ikinci, toplamda ise 24. şampiyonluğunu elde eden Galatasaray, transfer çalışmalarına başladı. Aslan, 120 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Dün akşam düzenlenen törenle şampiyonluk kupasını müzesine götüren Galatasaray, sezon sona erer ermez transfer operasyonuna başladı. Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, 120 milyon euroluk süper yıldıza kancayı taktı.

Yeni sezonda Avrupa'da başarıyı hedefleyen Galatasaray, önceliği savunma hattına verdi. Yeni sezonda hayata geçecek olan yeni yabancı kuralı nedeniyle kaliteli yabancı oyuncuları kadrosuna katmayı planlayan sarı-kırmızılı ekip, bombayı patlatmak için harekete geçti.

A Spor'un haberine göre; Sacha Boey'in takımdan ayrılması sonrasında sağ bek arayışlarına başlayan Galatasaray, yeni savunmacısını İngiltere'de buldu.Joao Cancelo opens up on his Barcelona future ahead of Napoli clash - Barca Blaugranes

Aslan, bonservisi Manchester City'de forma giyen Portekizli savunma oyuncusu João Cancelo'yu kadrosuna katmak için çalışmalara başladı. Galatasaray'ın geçtiğimiz sezonu Barcelona'da kiralık geçiren ve Manchester City'den ayrılması beklenen Joao Cancelo için girişimler başladığı öne sürüldü.

Güncel piyasa değeri 30 milyon euro olan Portekizli savunma oyuncusu için bugüne dek toplamda 120 mlyon euro bonservis bedeli ödendi. Bu sezonu kiralık olarak Barcelona'da geçiren yıldız savunma oyuncusu, İspanyol devinin forması altında 42 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 4 gol 5 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN