Kadın cinayetleri engellenemiyor: Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp teslim oldu

Kadın cinayetleri engellenemiyor: Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp teslim oldu

Kadın cinayetleri durdurulamıyor! Malatya'da boşanma aşamasındaki eşini yanında taşıdığı tabancayla katleden erkek polise teslim oldu.

Türkiye'nin kanayan yarası kadın cinayetlerine bir yenisi Malatya'dan eklendi. Bostanbaşı Mahallesi'nde boşanma aşamasında olan Recep Karayiğit (43) ile eşi Nuran Karayiğit (37) otomobilde bilinmeyen bir nedenle tartıştı.

10103883.jpg

EŞİNİ VURDU, TESLİM OLDU

Tartışma esnasında Recep Karayiğit üzerinde taşıdığı tabancayla eşini vurdu. Recep Karayiğit, vurduğu eşini aracıyla hastaneye götürdü.

10103881.jpg

Kadın, doktorların tüm çabasına rağmen hayatını kaybetti.

Şüpheli eş polise teslim olurken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

10103884.jpg

SADECE AĞUSTOS AYINDA 33 KADIN ÖLDÜRÜLDÜ!

Kadın Cinayetlerini Durduracağız platformunun verilerine göre; sadece ağustos ayında 33 kadın cinayeti işlendi, 24 kadın şüpheli bir şekilde ölü bulundu. Öldürülen kadınların 10'u evli olduğu erkek, 7'si birlikte olduğu erkek, 6'sı babası, 3'ü tanıdığı biri, 2'si akrabası, 2'si oğlu, 1'i eskiden evli olduğu erkek, 1'i eskiden birlikte olduğu erkek ve 1'i kardeşi tarafından öldürüldü. Ağustosta kadınların yüzde 30'u evli olduğu erkek tarafından öldürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN