Fenerbahçe- Galatasaray derbisinin hakemi Atilla Karaoğlan hakkında korkunç iddia! 'Hakem karşılıklı gol oynamış...'

Fenerbahçe- Galatasaray derbisinin hakemi Atilla Karaoğlan hakkında korkunç iddia! 'Hakem karşılıklı gol oynamış...'

Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe- Galatasaray derbisinin yankıları sürüyor. Eski hakem, derbinin hakemi hakkında çarpıcı bir iddia ortaya attı.

Süper Lig'in 6. haftasında oynanan Fenerbahçe- Galatasaray derbisinin yankıları sürüyor. Aslan'ın 1-3 kazandığı karşılaşmada Fenerbahçe lehine verilen penaltı bazı tartışmaları da beraberinde getirdi. Dev derbinin hakemi Atilla Karaoğlan hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

KRT TV'de yorumculuk yapan eski hakem Deniz Ateş Bitnel, dev derbide düdük çalan Karaoğlan'ın bahis oynamış olabileceğini ve bu nedenle de Fenerbahçe lehine penaltı kararı vermiş olabileceğini öne sürdü.

Bitnel açıklamasında "Eğer maç 3-0 olmasaydı, Atilla Karaoğlan bu penaltıyı kesinle vermezdi. Bunun adı eyyam penaltısı. Bunu farklı yorumlayanlar da olabilir. Hakem karşılıklı gol oynamış… İddaa… Bu sosyal medyada konuşulur. Gerçekten böyle" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN