Kahreden görüntü: Engelli adama sopalı işkence! "Bize dokunursan 'taciz etti' der şikayetçi oluruz"

Kahramanmaraş'ta bir genç kızın elindeki sopayla engelli çobanı darp ettiği görüntüler infial yarattı. "Ağlama yavaş vuruyorum" deyip dakikalar boyunca engelli çobanı darp eden genç kızın çobanı markete gidip kendisi ve kardeşine alkol getirmediği için darp edildiği iddia edildi. Genç kızlar adliyede çobanın kendilerini taciz ettiğini öne sürünce çoban gözaltına alındı. Görüntülerde kızların çobana, “Bize dokunursan 15 yaşındaki kızı taciz etti diye şikayetçi oluruz” dediği ortaya çıktı.

Olay, Kahramanmaraş'ın Çokak Mahallesi’nde meydana geldi. S.G. isimli genç kız, hayvan otlatan zihinsel engelli çoban N.Y.’nin yanına giderek Akifiye Mahallesi’ne gidip kendisine alkol almasını istedi. Olumsuz yanıt alan S.G., N.Y.’ye takat attı. Ardından da sopayla peş peşe vurmaya başladı. S.G.’nin kız kardeşi M.G. ise o anları cep telefonu kamerasıyla kayda aldı.

ggerrr.jpg

'ALLAH'INI SEVERSEN VURMA...'

N.Y., “Allah’ını seversen vurma” derken, S. G. ise sopayla vurmaya devam etti. Aldığı darbelerle N. Y. başından yaralandı. S. G. bu sırada kardeşine, “Bak beyni kanıyor. Bak bak beyninden nasıl kan geliyor, yaklaştır kamerayı. Evet arkadaşlar, N.Y. ağabeyimizin kafası kanadı ama bir şey olmaz” dediği görüldü.

kiz-kardesler-kendilerine-icki-alma-ekmd.webp

M.G. ise “Bacaklarına vur, S. bacaklarına vur” diye karşılık verdi. S. G., zaman zaman türkü söyleyip oynayarak N. Y.’ye vurmaya devam etti.

İki kardeşin bölgeden ayrılmasının ardından N.Y, yardım için sağlık ekiplerine gitti. S.G. ve kız kardeşi M.G. gözaltına alındı. Andırın Devlet Hastanesi’ne götürülen N. Y. darp raporu alarak şikayetçi oldu.

kiz-kardesler-kendilerine-icki-alma-4hwo.webp

İfadesinde kız kardeşlerin yanına gelerek içki almalarını istediğini, olumsuz yanıt verince de kendisini dövdüklerini söyledi. S.G. ve kız kardeşi M.G., jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği bildirildi.

"'TACİZ ETTİ' DER ŞİKAYETÇİ OLURUZ'

Engelli çobanı öldüresiye döven genç kızlar adliyede çobanın kendilerini taciz ettiğini öne sürünce çoban gözaltına alındı. Görüntülerde kızların çobana, “Bize dokunursan 15 yaşındaki kızı taciz etti diye şikayetçi oluruz” dedikleri ortaya çıktı.

fffff.jpg

'ONLARI TACİZ ETMESİ MÜMKÜN DEĞİL'

Öte yandan engelli çobanın yakınları konuştu. Çoban Nail Yener’in halasının oğlu Bayram Arslan, “Çocuk saf olduğu için içki istemişler ve kendisi de getirmem deyince dövmüşler. Daha sonra biri kameraya almış diğeri de sopayla dövmüş. Nail ile ilgili hiçbir olayları yok sürekli beraber olan ve onlara yardımcı olan herhangi bir iş olduğunda Nail’e yaptırırlar. Bu şahıslar hakkında davacıyız. Nail’in durumu çok kötü, hastanelik oldu, rapor alıyor. Şu anda yürüyecek durumda değil ve zaten akli dengesi durumunda ne yaptığını bilmeyen insan ve 5 lira ile kanan bir insan. Onları taciz etmesi mümkün değil akli dengesi yerinde olmayan saf bir çocuk. Mümkün değil tecavüz olayına karışması” diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN