Fenerbahçe, Kadıköy'de Galatasaray'ı mağlup edemiyor: Son 5 maçta 3 yenilgi

Fenerbahçe, Kadıköy'de Galatasaray'ı mağlup edemiyor: Son 5 maçta 3 yenilgi

20 yıl boyunca Kadıköy'de Galatasaray'a kaybetmeyen Fenerbahçe, son yıllarda rakibi karşısında özellikle Kadıköy'de etkisiz bir performans ortaya koydu.

FURKAN UZUN

Trendyol Süper Lig'in 6. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Galatasaray'a 1-3 mağlup olan Fenerbahçe, son yıllarda sarı-kırmızılı ekibe karşı Kadıköy'de etkisiz bir görüntü ortaya koydu. 20 yıl boyunca evinde rakibine mağlup olmayan Fenerbahçe, son yıllarda ise rakibi karşısında galibiyete hasret kaldı.

Kadıköy'de 20 yıl boyunca Galatasaray'a derbi kaybetmeyerek Türk futbol tarihine geçen bir başarıya imza atan Fenerbahçe, son yıllarda ise evinde rakibini mağlup etme konusunda zorluk yaşıyor.

2020 yılında 20 yıl aranın ardından evinde sarı-kırmızılı rakibine mağlup olan Fenerbahçe, söz konusu tarihten sonra rakibiyle Kadıköy'de oynadığı 5 karşılaşmada 3 yenilgi 1 beraberlik ve sadece 1 galibiyet elde etti.

Kanarya, söz konusu 5 karşılaşmada sarı-kırmızılı filelere yalnızca 3 gol kaydederken kalesinde ise 7 gol gördü.

Öte yandan sarı-lacivertli ekip, rakibiyle oynadığı son 10 karşılaşmada biri hükmen olmak üzere 3 yenilgi aldı. Kanarya, son 10 maçta rakibi karşısında sadece 3 galibiyet elde ederken 2 kez de beraberlik yaşadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN