Son dakika... İsmail Kartal geri mi dönüyor? Fenerbahçe'den resmi açıklama geldi

Son dakika... İsmail Kartal geri mi dönüyor? Fenerbahçe'den resmi açıklama geldi

Son dakika... Fenerbahçe, Başkan Ali Koç'un İsmail Kartal ile görüştüğü iddialarına yanıt verdi. İsmail Kartal geri mi dönüyor? Fenerbahçe Spor Kulübü açıkladı...

NESİBE GÖVEN ATALAY

Fenerbahçe Spor Kulübü, sosyal medya hesabından yaptığı resmi açıklamada, Onur Yıldız’ın Ekol TV'deki iddialarını kesin bir dille yalanladı. Yıldız, programda Başkan Ali Koç’un, eski teknik direktör İsmail Kartal’a "Hiçbir takımla anlaşma, benden haber bekle" dediği yönünde bir duyum aldığını iddia etmişti. Fenerbahçe bu iddianın asılsız olduğunu vurgulayarak, "Bu ve benzeri gerçek dışı söylemleri dikkate almamanızı rica ederiz" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'de teknik direktörlüğe İsmail Kartal getirildi

Açıklama, Fenerbahçe’nin geçtiğimiz cumartesi günü ezeli rakibi Galatasaray’a Kadıköy’de 3-1 mağlup olmasının ardından gelmesiyle dikkat çekti. Bu yenilginin ardından, özellikle teknik direktör Jose Mourinho’nun geleceği hakkında kamuoyunda çeşitli spekülasyonlar yapılmıştı. Kulübün yaptığı bu açıklama, Mourinho’nun yerine İsmail Kartal’ın gelebileceği iddialarını kesin bir dille reddetmiş oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN